A legfrissebb hírek szerint biztosra vehető, hogy Zlatan Ibrahimovic nem lesz bevethető a Manchester United elleni Európa Liga-mérkőzés első felvonásán.

A 39 éves csatár a második félidőben megsérült és nem tudta folytatni a játékot a Roma elleni meccsen, így Rafael Leao érkezett a helyére. Mint arról beszámoltunk, a hétfői vizsgálatokon kiderült, hogy Ibrahimovicnak a hosszú combközelítő izmával van probléma, amelynek következtében újabb kényszerpihenő vár rá.

A MilanNews szerint Ibrahimovic ki kell hagynia a csapat soron következő legalább négy tétmérkőzését, beleértve a Manchester United elleni odavágót az Európa Ligában.

A sérülés következtében a svéd klasszis nem lesz bevethető az Udinese és a Hellas Verona ellen sem, valamint nagy a valószínűsége annak, hogy az MU elleni első összecsapást követően a Napoli elleni rangadón is harcképtelen lesz.

Ibrára 10 napon belül újabb ellenőrző vizsgálatok várnak a felépülésének nyomon követése céljából. A svéd csatár ebben a szezonban 14 bajnokin lépett pályára és ezeken 14 gólt szerzett. Két bajnokit a vírus miatt, míg nyolcat sérülés miatt hagyott ki.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Sajna akármennyire szeretjük és nagy sztár,14 gólja van komolyabb terhelést nem bír.Évekig szükség lenne egy ilyen klasszisra,de nem így…
    A merda Lukakuja pedig tarthatatlan gyakorlatilag….

  2. A racionális lépés az lenne, hogy ez az év után váljanak el Ibra és a Milan útjai. A bérét egy olyan klasszis! Csatár bérére kell költeni, aki nagy valószínűséggel többet képes játszani.

    Sajnos az időt meg Ibra sem tudja legyőzni, bár kétségtelen, hogy szépen lelassította…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet