Franck Kessié elárulta, hogy ha tizenegyest ítélnek a csapat javára az Inter ellen, akkor Zlatan Ibrahimovic fogja elvégezni és beszélt a Scudettóért folyó versenyről is.

A Milan elefántcsontparti középpályása nyilatkozott a vasárnapi milánói derbit megelőzően. Kessié hisz abban, hogy a csapat legyőzheti az Intert és az interjúban elárulta, hogy honnan ered “Az elnök” beceneve, amit a csapattársai ragasztottak rá az öltözőben.

A KEZDETEKRŐL
“Ha a Milan szerződtetett engem, az annak a jele, hogy láttak valamit bennem. A Milanban nem könnyű játszani és az érkezésemkor új edző volt a csapatnál, így ilyen esetben időbe telik megérteni, hogy mit kér tőlünk. Ez minden játékos esetében igaz.”

A PÉLDAKÉPÉRŐL
“Ezt könnyű megválaszolni. Yaya Touré a példaképem.”

A BELGRÁDI DÖNTETLENRŐL
“Idegenben a 2-2-es döntetlen nem rossz eredmény. Jobban is teljesíthettünk volna, de még mindig van egy visszavágó. Most csak az Inter elleni meccsre koncentrálunk.”

A KEDVENC DERBIRŐL
“Amikor az utolsó pillanatban Cutrone góljával nyertünk.”

IBRAHIMOVICRÓL
“Felülmúlhatatlan és csapattársként pluszt ad neked. Mindig odateszi magát és nem túl gyakori az ilyen személyiséggel rendelkező játékos. Büntetők? Ő rúgja és örülni fog a végkimenetelnek.”

A SCUDETTÓRÓL
“Még sok mérkőzés van hátra és úgy tűnik, hogy akadnak nehézségek, de nyerjük meg a derbit és térjünk vissza a tabella első helyére. Olyan csapat vagyunk, amelyet a nehézségek még erősebbé tesznek. Keményen dolgozunk és hiszünk a Scudettóban. Olaszországban köztudott, hogy akár legyőzheted az elsőt és akár könnyen kikaphatsz az utolsó helyezettől.”

A BECENEVÉRŐL
“Egyszer Gazidis helyén parkoltam Milanellóban. Azt mondták, hogy ezt nem tehetem. A válaszom a következő volt: »Mi a probléma? Én vagyok a Milan új vezérigazgatója.« Szeretek viccelődni, természetesen tudom, hogy nem én vagyok az elnök.”

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet