Gianluigi Donnarumma úgy véli, hogy pályafutása egyik legjobb időszakát éli és az álma, hogy pályára lépjen a Bajnokok Ligájában.

“Tavaly nyáron a Juventus elleni mérkőzés volt a fordulópont. Akkor tudatosult bennünk, hogy képesek vagyunk változtatni és jobban teljesíteni. Onnan kezdődött minden. Piolival keményen dolgoztunk és jó munkát végeztünk. Idén nagy figyelmet fordítottunk a védekezésre és most folytatnunk kell a munkát, mert még nem vittünk véghez semmit. Hosszú út áll előttünk.” – mondta Donnarumma.

“A Juventus elleni szuperkupa győzelem után a mostani a pályafutásom legjobb időszaka. Az egy hihetetlen pillanat volt, az első trófeámat nyertem a Milannal, egyszerűen felejthetetlen.”

“Csapatként egyértelműen egységesebbek vagyunk. Nem tudom, hogy a Milan-e a legerősebb együttes, de most nagyszerű csapatot alkotunk és jól érezzük magunkat. Úgy gondolom, hogy ez kulcsfontosságú tényező ahhoz, hogy nagy dolgokat érjünk el.”

“Egy álom lenne a Bajnokok Ligájában játszani. A Milannak ott kell lennie a BL-ben és vissza kell térnie oda, ahová megérdemli.”

“Ibrahimovic? Ő egy bajnok. Soha nem adja meg magát. Az edzéseken mindig ő érkezik elsőként és utoljára távozik. Nagyon sokat segít nekünk, ő egy példa mindannyiunk számára. Fejlődés? Néha a pályán nem volt megfelelő a viselkedésem, de ez a tapasztalaton múlik, hiszen akkoriban még gyerek voltam. Most sokkal érettebb vagyok és meccsről meccsre fejlődöm. Úgy vélem, hogy jó úton járok.”

“Szerződéshosszabbítás? Békésen élem meg ezt az időszakot, ahogy az elmúlt években is tettem itt a Milannál. Nyugodt vagyok és mindig arra törekszem, hogy a lehető legjobbat nyújtsam a Milanért és segítsek a csapattársaimnak. Mindent beleadok a Milan mezért.”

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

      • Hát szerintem sem volt az válasz a kérdésre. Lehet hogy ez csak az ügynöke munkája hogy nelegyen annyira biztos a Milan abban hogy Gigio hosszabbítani akar és tudjon minél többet kiharcolni.

  1. Sajnos ez a bohóc 2 évente bohócot csinál szeretett csapatunkból és annak a szurkolóiból… Most minden eddiginél jobban. Viszlát…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet