Ricky Massara, a Milan sportigazgatója megerősítette, hogy a téli átigazolási időszak hátralévő részében nem terveznek több igazolást, viszont továbbra is nyitva tartják a szemüket az adódó lehetőségek kapcsán.

A klub vezetősége eddig három játékost szerződtetett januárban, nevezetesen Soualiho Meitét, Mario Mandzukicot és Fikayo Tomorit. Ez azt jelenti, hogy a védelembe, a középpályára illetve a csatársorba is érkezett erősítés. Ami a távozókat illeti, eddig Andrea Conti és Leo Duarte személyében két játékos intett búcsút a Milannak.

“A Milan a végsőkig versenyben akar lenni mindhárom fronton. Ebben a szezonban nagyon magas a sérülések előfordulásának gyakorisága, ezáltal készen kell állnunk, hogy variációs lehetőségeket biztosítsunk az edző számára a kezdőcsapat összeállításakor.” – mondta Massara.

Nemrég felmerült, hogy esetleg érkezik a télen egy balhátvéd Theo Hernández mögé.

“Úgy gondolom, hogy befejeztük az igazolásokat. Meglátjuk, hogy az átigazolási időszak hátralévő napjaiban lesznek-e lehetőségek, de reálisan nézve kész vagyunk.”

“Mindig megpróbálunk vásárlási opciót szerezni, amikor kölcsönveszünk egy játékost. Néha ez nem lehetséges és fel kell adnunk annak érdekében, hogy a játékost el tudjuk hozni. Kemény harc volt a Chelsea-vel, hogy opciót szerezzünk Tomorira. Ő egy sokoldalú játékos és tökéletesen illeszkedik a játékstílusunkba. Olyan jellemvonásokkal rendelkezik az agresszivitásával és a gyorsaságával, ami most kissé hiányzik a többi játékosunkból ezen a poszton. Boldogok vagyunk, késznek tekinthető a védelem.”

“A sérülések, az eltiltások és a járvány miatt többször is vészhelyzet adódott, ezért az edzőnek különböző megoldásokat kellett találnia számos poszton. A Bajnokok Ligája-indulásért folytatott verseny a végsőkig nyitott lesz.”

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet