Mario Mandzukic, a csapat legújabb szerzeménye a klub hivatalos csatornájának, a MilanTV-nek nyilatkozott. A 34 éves csatár készen áll és elmondása szerint a Milan nem csak őt, hanem az egész világot elbűvöli.

A DÖNTÉSÉRŐL
“Ennek számos oka van. Először is, a Milan egy történelmi klub és teljes mértékben ugyanolyan ambiciózus, mint amilyen én vagyok. Mindannyian tudjuk, hogy mit képvisel a Milan. Az utóbbi időben keményen dolgoztam, hogy kiérdemeljem egy olyan klub hívását, mint a Milan.”

ARRÓL, HOGY KÉSZEN ÁLL-E A JÁTÉKRA
“Én mindig készen állok és az elmúlt időszakban rengeteget edzettem. A hozzám közel álló személyek pontosan tudják milyen nagy erőfeszítéseket tettem annak érdekében, hogy visszatérjek egy nagy klubhoz és trófeákért harcoljak. A Milannak nincs oka aggodalomra.”

KJAERRŐL
“Örülök, hogy Simon itt van. A Wolfsburgból jól ismerem őt. Egyszerre csatlakoztunk és játszottunk együtt. Nagyon jó időszakot töltöttünk együtt, ő egy nagyszerű srác és örülök, hogy újra láthatom. A teljesítményének köszönhetően a Milan védelmének igazi alappillére lett. Nagyon örülök neki.”

REBICRŐL
“Boldog vagyok, hogy ő is itt van. Két nappal ezelőtt felhívtam és volt egy gyors telefonbeszélgetésünk. Tudom, hogy karanténban van és nem akartam zavarni őt. Elmondtam neki, hogy csatlakozom a csapathoz és alig várom, hogy lássam őt és a többieket is. Majdnem mindenkit ismerek a korábbi közös meccsekről.”

IBRAHIMOVICRÓL
“Nagyon fiatal korom óta figyelemmel követem Zlatan pályafutását. Örömmel tölt el, hogy ugyanabban a csapatban játszhatok, mint ő. Mindketten éhesek vagyunk a sikerre. Ő egy igazi állat és megpróbálok ugyanolyan szinten teljesíteni. Azt gondolom, hogy nagyon jók leszünk ketten együtt.”

AZ AMBICIÓKRÓL
“A Milanhoz hasonló kluboknak mindig nagy céljai és ambíciói vannak. Ehhez hozzászoktam és egyáltalán nem okoz problémát, hiszen erről szól a futball. Most itt vagyok és mindent beleadok a Milan sikere érdekében.”

A KLUBRÓL
“Ez egy különleges klub. Ha azt mondod, hogy Milan, akkor mindenki tudja, hogy miről van szó. A klub történelme hihetetlen, rengeteg nagyszerű bajnok játszott a csapatban. A Milan nem csak engem, hanem az egész világot elbűvöli. Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek és már alig várom a kezdést.”

ÜZENET A SZURKOLÓKNAK
“Bárhol is játszottam, mindig ugyanazt mondtam a szurkolóknak: minden mérkőzésen a maximumot fogom nyújtani. Ez mindig így van. Megpróbálom megvédeni a Milan színeit minden meccsen. Erről 100 százalékban biztosíthatok mindenkit.”

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ezzel a nyilatkozattal lenyűgöztél Mario!Ha ehhez hozzáteszel 10 gólt,a milanosok egekbe emelnek,mert ez a Milan-család szellemiségét és igazi arcát tükrözi.Isten hozott nálunk!

  • érthetetlen, hogy miért épült le ennyire játékba… őszintén szólva fáj nézni amit csinál most már minden meccsen.
   ráférne a jegelés egy időre, hogy össze szedje magát!

   • Azért, mert a gyereknek 0, azaz 0 fizikuma van, illetve, azért, mert egy Glimt, még ha agyon is verte az eliteserient, körülbelül az NB1 szintjén van. Az nem vitás, hogy van potenciál a srácban, de neki sokkal jobban feküdne a Bundesliga inkább .

   • Nem tud beilleszkedni se, ez nagyon látszik rajta. Már egy hónapja megmondtam hogy ez vár rá, amikor még nem bénázott ennyit, gondolom mindenki emlékszik a novemberre és a decemberre. Januárra lett ilyen mintha történt volna vele valami.

 2. és mikor lesz legkorábban bevethető Mario?
  nagyon kíváncsi vagyok mennyi pluszt, energiát, lendületet ad hozzá a csapathoz.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet