Alessandro Costacurta, a Milan legendája szerint helyes lenne kikérni Zlatan Ibrahimovic véleményét Mario Mandzukic esetleges érkezéséről.

Mint ismert, a klub az elmúlt napokban tárgyalásokba kezdett Mandzukiccsal és úgy tűnik, hogy ő lesz a klub következő januári szerzeménye. Costacurtát a Sky Sport Italia kérdezte a 34 éves támadó esetleges szerződtetéséről.

Billy elmondta, hogy a Milan vezetőségének jó ötlet lenne kikérni Ibrahimovic véleményét és hozzátette: a múltban többször is megtörtént, hogy a klub burkoltan megkérdezte a csapat fontos játékosait egy-egy transzferről.

“Úgy gondolom, hogy a klubnak érdemes lenne nem hivatalosan kikérni Ibrahimovic véleményét Mandzukic szerződtetéséről. A mi időnkben is történt ilyen, amikor én voltam az egyik szenátor a Milan öltözőjében. Akkoriban nem történt közvetlen utalás erre, de azt gondolom, hogy erre ment ki a játék.” – mondta Costacurta.

A múltban már előfordult, hogy a Milan megfogadta Ibrahimovic javaslatát egy igazolás kapcsán. Mint évekkel később kiderült, 2010-ben Adriano Galliani, a klub akkori vezérigazgatója megkérdezte a svéd klasszist, hogy mit gondol Mark van Bommelről. Ibra azt tanácsolta, hogy szerződtessék le a holland középpályást, mert elég jó a csapatba és kellemetlen játékos az ellenfelek számára.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nincs ebben semmi meglepő, létezik egyáltalán olyan klub, ahol előtte nem kérdik ki az elnök véleményét? 😀

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet