Hakan Calhanoglu ügynöke Milánóban tartózkodik és döntő fontosságú tárgyalás következik a Milan vezetőségével a játékos szerződésének meghosszabbításáról.

Calhanoglu szerződéséből kevesebb mint fél év van hátra és már jó ideje téma a Milannál a hosszabbítása. Úgy tűnik, hogy az idő múlásával egyre közelebb állnak a felek az egyezséghez. Gianluca Di Marzio arról számolt be, hogy szerdán nagyon fontos tárgyalás lesz a Milan vezetősége és Gordon Stipic, Hakan képviselője között.

A Gazzetta dello Sport szerint Paolo Maldini, a Milan technikai igazgatója emelt az ajánlaton és az eddigi 3,5 millió euróval szemben már 4 millió eurót + bónuszokat kínál Calhanoglunak. Ez másfél millióval magasabb, mint a török középpályás jelenlegi bére.

Calhanoglu nem csak a pályán, hanem az öltözőben is kulcsszereplő. Az előző naptári évben 15 gól és 16 gólpassz formájában összesen 31 találatból vette ki a részét és azon játékosok közé tartozik, akiknek nagy tekintélye van az öltözőben is.

A két fél szándéka azonos: Calha maradni szeretne és a Milan meg akarja tartani.

FRISSÍTVE: Pozitívan alakult a mai tárgyalás a Milan vezetősége és Gordon Stipic között Calhanoglu szerződésének meghosszabbításáról. A felek egyre közelebb a megegyezéshez, csökkent a távolság a klub ajánlata és az ügynök által kért összeg között.

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Én úgy gondolom a reális bér 5M körül lenne. Épp ezért bízom abban, hogy 4+bónuszokra már rábólint és végre aláír. Úgy gondolom ha menni akarna már rég nem tárgyalna, mivel pl Angol kérőktől ennél sokkal többet akasztana le, még egy PL középcsapatban is.

  2. Én meg úgy, hogy ha maradni akar akkor már rá kellett volna bólintani a 3,5millára.
    ….. itt amúgy soha nem léteznek még a 10.000€ számjegyek sem, nem lehetne hogy 4millió és 3000€ lenne a bére? S akkor többet nekem nem is kellene dolgoznom. Ez a csekély összeg ott elvedzik…..

  3. Amikor igazolni kellene akkor minden vakot megvenne a szurkolók jó része kb bármennyiért. De a csapat jelenleg legjobb játékosa egy pénzéhes szarházi, mert cirka fele annyi fizetést szeretne, mint az eddig összesen 6 bajnoki meccsen meccsen játszó Ibra? Angliában (ahonnan több kérője is van) Pogba évek óta gyenge teljesítménnyel 15M-t keres, De Gea még többet. Alexis Sánchez közel 21M-t kereset évente MU-ban. Röhögve adnák a 4M dupláját neki, ez nem kétséges. Teljesen egyértelmű, hogy maradni akar. Különben már tárgyalások sem lennének.

  4. Így van, és mennyiért/milyen fizetésért találnánk valakit a török helyett? Érdemes ebbe is belegondolni!

    • Pontosan, ha most adnánk a töröknek 2 millióval többet 5 évre az +10 millió euró és nem hiszem hogy találnánk 10 millióért olyan játékost mint Hakan. És ha nem adjuk meg neki akkor ingyen távozni fog és a Milan nem kap egy eurót sem, és majd vehet valahonnan kb 30 millióért valami játékost amit szintén fizetni kell és ráadásul még beépíteni a csapatba. Tehát egyértelműen jobb biznis még az is ha 6 milliót adnának neki. Más lenne ha nem járna le a szerződése és valaki kínálna érte 30-40 milliót…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet