“Pioli megváltoztatta a csapatot” – Bennacer

0

Ismael Bennacer úgy véli, hogy nagy mentális erőről és csapatszellemről tettek tanúbizonyságot, miután kétgólos hátrányból fordítva legyőzték a Celticet.

Az algériai középpályás az állapotáról, a Celtic elleni meccsről, a középpályáról és Stefano Pioliról is beszélt.

“Készen állok vasárnapra. Volt némi fájdalmam, de az MRI vizsgálat eredménye negatív lett. Nem kellett erőltetnem, de készen állok. Mindent megteszek, hogy a legjobb formámat nyújtsam a csapatért.” – mondta Bennacer.“Ugyanolyan számomra, bárkivel is lépek pályára a középpályán. Hosszabb ideje játszom együtt Kessiével, de Tonali is egy nagyszerű játékos és egyre jobban teljesítünk, amikor együtt játszunk. Kezdjük egyre jobban megismerni egymást.”

“Pioli? Megváltoztatta a csapatot. Ez szemmel látható a csapatszellem és a játékunk képe alapján. Mindent beleadunk az edzőért, a klubért és a szurkolókért.”

“A Celtic ellen bebizonyítottuk, hogy nagyszerű csapatszellemünk van. 2-0-s hátrányból fordítottunk 4-2-re. Ez mutatja, hogy erősek vagyunk mentálisan. Soha nem szabad feladnunk. Nagyon keményen dolgoztunk, hogy ez a szellem kialakuljon és adott legyen az összhang a csapatban.”

“Ibra-effektus? Sok új játékos volt a csapatban, de Ibra nagyon sok tapasztalatot hozott és olyan mentalitást adott át, amilyen korábban nem volt. A bajnok mentalitást. Ezt meg kell tartanunk és csak így nyerhetünk meccseket.”

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet