Brahim Diaz csereként beállva gólt szerzett a Celtic ellen, így ő a Milan legeredményesebb játékosa ebben a sorozatban 3 találattal. A spanyol támadó a meccs után kiemelte, hogy ugyan örül a góljának, de a csapat sikerét helyezi előtérbe az egyéni érdekekkel szemben.

“Nagyon boldog vagyok és érzem a csapattársak szeretetét. Nagyszerű az összhang közöttünk a pályán. Örülök, hogy együtt játszhatok ezekkel a srácokkal. Lenyűgöző a csapat, mindannyian egységesek vagyunk és egy emberként játszunk. A legfontosabb az volt, hogy a csapat továbbjusson a következő körbe, csak ez számít. Örülök a gólomnak, de sokkal inkább a csapatnak.” – mondta Diaz a mérkőzés után.

“Pioli visszatérése kiváló hír volt számunkra, öröm vele dolgozni. Nyilvánvalóan a szakmai stáb nagyon jó munkát végzett, de egyértelmű, hogy az edző jelenléte előnyt jelent. Nagyon elégedett vagyok a csapat teljesítménnyel és a gólommal is.”

“Posztom? Ott játszom, ahol az edző mondja. Úgy gondolom, hogy jó teljesítményt nyújtok, a csapat sokat segít nekem. Jól teljesítek, de fejlődnöm kell. Az egész csapat nagyszerűen képes kiteljesedni és nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek.”

“Ibrahimovic? Nagyon hiányzik. Ő egy hihetetlen játékos és mindig a különbséget jelenti, de arra koncentrálunk, amit tennünk kell.”

“Jövőm? Nagyon örülök, hogy a Milan játékosa lehetek. Remekül érzem magam és ez egy nagyszerű klub.”

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet