A következő fordulóban a Milan a Sampdoria otthonába látogat és a genovai együttes elnöke, Massimo Ferrero meglehetősen magabiztosan áll hozzá a vasárnapi összecsapáshoz.

A Milan 5 pontos előnnyel vezeti a Serie A-t és a soron következő játéknapon a 11. helyen álló Sampdoria ellen lép pályára, amely az elmúlt 4 meccsen a megszerezhető 12 pontból mindössze 2 pontot gyűjtött be.

Ferrero, a Sampdoria elnöke a Torino elleni 2-2-es döntetlen után odaszúrt a Milannak és a szavait elnézve roppant magabiztosan áll a hétvégi meccshez.

“Ranieri jövője egyáltalán nem kérdéses, nincsenek problémák. A mérkőzés után beszélgettünk a csapat teljesítményéről, de ezt mindig megtesszük. Az első félidő nem tetszett, szerencsére Audero mindent kivédett. Ő egy top kapus.” – mondta Ferrero.

“Milan? Remélem, hogy izzadva mennek majd haza, de nem a fáradtságtól, hanem a két gól miatt, amit lőNi fogunk nekik.” – tette hozzá.

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. “Kicsit” clickbait-re sikerült a címadás. Ezt azért egyáltalán nem érzem beszólás kategóriának. Maximum egy jópofáskodó “zrikának”. Ferrero nem ostoba, tudja ő nagyon jól, hogy nem a Samp lesz az esélyes.

    • Az ő családjáé a Ferrero SpA, akik a csokit is gyártják 🙂 (Lehet az öregnek elöntötte az agyát a sok csokitól a vércukor, azért beszél hülyeségeket. Lassan összeáll a kép 😀 )

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet