Daniele Bonera, a Milan ideiglenesen megbízott edzője boldogan nyilatkozott a Napoli elleni győzelem után és hozzátette, hogy a csapat képes bárkivel versenybe szállni.

Stefano Pioli és Giacomo Murelli távollétében Bonera ült le a kispadra a Napoli ellen. Az egykori középhátvéd a meccs előtti sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, hogy ez a mérkőzés nem záróvizsga lesz, hanem egy előrelépési lehetőség a sikerhez vezető úton.

Bonera a Napoli elleni győzelem után beszélt a csapatról, Pioliról és a cserékről is.

“Nagyon boldogok vagyunk. A csapat bebizonyítja, hogy valóban képesek vagyunk felvenni a versenyt bárkivel. Tudjuk, hogy valami fontos dolog van épülőben.” – mondta Bonera.

“A meccs után az öltözőben videóhívást indítottunk Piolival. Mindenkinek gratulált. A játékosok nagyon boldogok voltak és ő is az volt. Reméljük, hogy hamarosan ismét velünk lesz.”

“Cserék? Piolival konzultáltunk. Rebic sárga lapos volt, míg Saelemaekers rúgást kapott a bokájára, ezáltal friss játékosokra volt szükségünk. Castillejo és Hauge pályára lépése nagy frissességet adott.”

“Ez egy fontos győzelem volt, jó irányba haladunk. Nagyon korai lenne még arról beszélni, amit majd májusban fognak díjazni. Nagyszerű csapatunk van és hosszú az út. Tudjuk, hogy az első helyen állunk a tabellán és azon fogunk dolgozni, hogy minél tovább ott maradjunk. Sokat fejlődtünk a mérkőzésekre való felkészülés tekintetében is. Minden játékosnak magas koncentrációja van. Ezek a fejlődések arra késztetnek, hogy nagy ambícióval tekintsünk a jövőbe.”

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Mindenki tisztában van “Lord” Bonera pályafutásával, képességeivel, szerepével a Milanban..
    Az is egyértelmű, hogy a Napoli elleni győzelem nem rajta múlt, de igazából is nem is akarta eljátszani a nagy edzői szerepet. Meccs közben kommunikált a játékosokkal, biztos volt jó néhány tanácsa, kérése is a játékosok felé.
    Ettől függetlenül jól mutatott az oldalvonal mellett, Lord-hoz méltó elegáns öltözetben és a nyilatkozatból is az derül ki, hogy Pioli elképzelései alapján meccselt, igaz ezt lehetett is tudni..
    Engem egyáltalán nem zavart, hogy Bonera volt kijelölve, mint megbízott edző, és amit nem lehet elvenni tőle, csak van több mint 300 Serie A mérkőzés a háta mögött, szóval ha nem is volt nagy játékos, de bőven van tapasztalata..

    • Abszolút egyetértek, jól állt neki a szerep a pálya szélén, el tudnám képzelni őt hosszútávon is (na nem feltétlenül nálunk). Nem feltétlen a legjobb játékosokból lesznek a legjobb edzők, sőt.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet