Alexis Saelemaekers élvezi Stefano Pioli bizalmát és elmondása szerint a koronavírus-fertőzés miatt távollévő edzőjükért is fognak játszani vasárnap a Napoli ellen.

A 21 éves belga válogatott játékos kiszorította a kezdőcsapatból Samu Castillejót és az idei szezonban 7 bajnoki meccsből 6-szor kezdőként lépett pályára. Saelemaekers 11 tétmeccsen 2 gólnál és 2 gólpassznál jár a 2020/21-es idényben.

“Fontos számomra a gólszerzés, hiszen ez a legjobb módja annak, hogy segítsek a csapatnak a mérkőzéseken. Remélem, hogy továbbra is így fogom folytatni. Szeretek a támadó-szekcióban játszani és ez egyre többet fordul elő.” – mondta Alexis.

“Ezen a héten keményen dolgoztunk, mert vasárnap egy nagyon fontos mérkőzésünk lesz. Reméljük, hogy jól fogunk teljesíteni. Az edző nagyszerű munkát végzett az elmúlt hónapokban és vasárnap érte IS fogunk játszani. Nyerni akarunk, ez fontos lenne neki és nekünk is.”

“Úgy gondolom, hogy a bizalom nagyon fontos egy játékos számára. Most már érzem az edző és a csapat bizalmát. A legfontosabb, hogy így folytassam és továbbra is segíteni tudjak a csapatnak. Örülök a bizalomnak, amit az egész klub mutat felém. Minden nap fejlődni akarok, hogy megmutassam jó játékos vagyok.”

“A csapat minden nap fejlődik és jó munkát végzünk Milanellóban. A pályán látható, hogy magabiztosabban játszunk és erősebbek vagyunk. Ez nagyszerű dolog ennek a Milannak és bízok abban, hogy így folytatjuk a szezon hátralévő részében is. Egyszerre egy mérkőzésre összpontosítunk, de azt gondolom, hogy valami fontos dolgot vihetünk véghez ebben az idényben.”

“Napoli? Mindannyian tudjuk, hogy milyen nagy jelentősége van ennek a mérkőzésnek. Készen állunk. Ez egy nehéz pillanat Pioli edző számára és győzni akarunk miatta is. Bonera készen áll a meccsre és jól dolgozott a csapattal a héten.”

“Milánó? Egy nagyon barátságos város és nagyon jól érzem magam annak ellenére, hogy egyedül élek.”

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet