2022. december 05., hétfő

Brahim Diaz-Milan: két lehetőség merült fel

-

A Milan készen áll tárgyalóasztalhoz ülni a Real Madriddal illetve a Manchester Uniteddel a két kölcsönjátékos, Brahim Diaz és Diogo Dalot megvásárlása ügyében.

Mindkét játékos pozitív benyomást keltett a teljesítményével a szezon elején és jól indult a milánói kalandjuk. Stefano Pioli és a Milan vezetősége is elégedett a két játékossal, akik a nyáron sima egy szezonra szóló kölcsönszerződéssel érkeztek és a klubok a szezon későbbi szakaszában vitatják meg a lehetőségeket a jövőre nézve.

A La Gazzetta dello Sport és a Tuttosport is Brahim Diaz illetve Dalot jövőjével foglalkozik és a lapok szerint a Milan mindkét játékos esetében a végleges megvásárlásra törekszik.

A Tuttosport jelentése szerint a Milan folyamatos kapcsolatban áll a játékosok ügynökével, valamint a Real Madriddal és a Manchester Uniteddel. Brahim Diaz piaci értékét mintegy 25 millió euróra tartja a spanyol együttes és a Milan vezetősége két lehetőséget mérlegel: az egyik megoldás a kölcsönszerződés meghosszabbítása lehet azzal a feltétellel, hogy vételi opció vagy kötelező vásárlási jog kerül a kontraktusba, valamint a Real javára a visszavásárlási záradék is elképzelhető.

A másik lehetőség, hogy a Milan azonnali átigazolással megvásárolja Brahim játékjogát a Realtól. A spanyol támadó-középpályás az idei szezonban eddig 8 meccsen 3 alkalommal volt eredményes a csapatban.

Ami Dalotot illeti: egy olasz közvetítőügynök, Gabriele Giuffrida azon dolgozik, hogy megértse a Manchester United jövőbeli szándékát és tervét a portugál jobbhátvéddel. Dalot játékjogáért 2018-ban 22 millió eurót fizetett az MU a Portónak, azonban két szezon alatt csak alig kapott lehetőséget Manchesterben.

A lap megjegyzi, hogy a Bajnokok Ligája-indulás elérése nagyban megkönnyítené a két játékos megvásárlását.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

1 HOZZÁSZÓLÁS

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS