2022. november 30., szerda

Donnarumma 2024-ig hosszabbítani fog

-

Jól haladnak a tárgyalások Mino Raiola és a Milan vezetősége között Gianluigi Donnarumma szerződésének meghosszabbításáról és csak idő kérdése az aláírás.

Antonio Vitiello, a MilanNews főszerkesztője a Donnarummához közeli forrásokra hivatkozva arról ír, hogy a 21 éves kapus meghosszabbítja a szerződését a klubbal. Jól alakulnak a tárgyalások a felek között és a hosszabbítás csak idő kérdése, azonban még karácsony előtt megtörténik a szerződés aláírása.

Gigio további három évvel, azaz 2024. június 30-ig fogja elkötelezni magát a Milan mellett és a hosszabbítással némi fizetésemelést kap. Mino Raiola, a játékos ügynöke dolgozik a részleteken és a bónuszokon.

A Milan vezetősége nyugodt és magabiztos Donnarumma hosszabbítását illetően. Az olasz válogatott kapus hét éve tagja a Rossoneri-családnak és a 2015-ös debütálása óta nélkülözhetetlenné vált a csapatban. Paolo Maldini többször is elmondta, hogy Gigio nem csak a pályán, hanem az öltözőben is vezéregyéniség lett.

A MilanNews megjegyzése szerint a klub és Donnarumma szándéka azonos a közös folytatás terén és a hosszabbítás csak formalitás.

A 21 esztendős kapus eddig összesen 212 tétmérkőzésen védte a csapat kapuját és 77 kapott gól nélküli meccse van.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Jó hír, de ezek a 3 éves szerződések csak arra jók, hogy minden évben a távozásáról is cikkezzenek.
    Egy 21 éves játékos esetében 5 éves szerződést kellene minimum kötni, annak lenne értelme is. Persze ne értsetek félre, de amíg Raiolo az ügynöke, addig bármelyik évben dönthet úgy Raiola, hogy itt az idő lepattani…

  2. Remek hír! A csapat megerősítésének 0. lépése az értékeink megtartása. Gigio Ibra mellett a másik igazán magas szinten jegyzett játékosunk, nem mellesleg saját nevelés. Ő lehet az egyik oszlopa a jövő csapatának. Nem mellesleg nagyon érdekes, hogy Raiola sem keltette a tárgyalások alatt nyilvánosan a feszültséget. Sosem baj, ha ő jól megérti magát Maldiniékkel.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS