2022. december 02., péntek

“Keményen dolgoztunk a győzelemért” – Kessié

-

Franck Kessié az Udinese legyőzése után elmondta, hogy mindent megtettek a három pont megszerzéséért és örömmel tölti el, hogy Zlatan Ibrahimovic mellett játszhat.

“Keményen dolgoztunk és Udinében nagyon nehéz játszani, mert egy fizikailag erős csapatról van szó, amely nem engedi az ellenfelét kibontakozni a játékban. Mindent megtettünk, hogy megszerezzük a három pontot.” – mondta Kessié a meccs után.

“Nagyon örülök, hogy olyan bajnok mellett játszhatok, mint Zlatan. Megmutatja a kvalitásait és követnünk kell őt, ha a lehető legmagasabb célt akarjuk kitűzni magunk elé. Zlatan mindent megtesz a csapatért.”

Az elefántcsontparti válogatott középpályás szerezte a meccs első találatát és ez volt a 18. gólja tétmérkőzésen a Milan színeiben. Érdekesség, hogy amikor Kessié betalált, a csapat soha nem veszített mérkőzést, a mérleg 14 győzelem és 2 döntetlen.

“Kerestem a lehetőséget a gólszerzésre. Beléptem a tizenhatoson belülre és láttam, hogy Ibrahimovic megoldást keres a labda megjátszására. Szép gólt sikerült lőni.”

“Jelenleg egy csodálatos időszakon megyünk keresztül, az edző nagyon felkészült és sokat segít nekünk. Itt van nekünk Ibra is, aki segít és egészen a végéig így kell folytatnunk.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Örülni kell, hosszú évek élvezhetetlen, élettelen játéka után, Ibra vezérletével újra meghatározó csapattá fogunk válni, mint Olaszban, mint Európában. A pesszimizmust nélkülözve hinni és tudni kell, hogy sikerülni fog. Továbbra is bele kell adni mindent! Irány a 19.! Tu sei tutta la mia vita

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS