Rafael Leao, a Milan támadója csalódott volt, miután nem sikerült megszerezni a három pontot a Roma ellen és hozzátette, hogy mindent beleadtak a győzelem megszerzése érdekében.

A 21 éves támadó két kiváló gólpasszal vette ki a részét a 3-3-as döntetlenből és a La Gazzetta dello Sport értékelése alapján a legjobban teljesítő játékos volt a Milanban.

“Nagy kár, hogy nem sikerült nyernünk. Sok gólhelyzetet alakítottunk ki a mérkőzésen, most tovább kell dolgoznunk. Minden mérkőzést meg akarunk nyerni és szeretnénk a tabella első helyén maradni.” – mondta Leao a Sky-nak.

“Csalódott vagyok, mert mindent megtettünk a győzelemért. Koncentráltak vagyunk és követni akarjuk az utunkat. Célunk, hogy megtartsuk a helyezésünket.”

“Ibrahimovic? Ő egy példa mindannyiunk számára. Örülök annak, ahogyan a csapat játszik és annak is, hogy Ibra gólt szerzett. Mindig mindent beleadok, hogy segítsek a csapatnak, de ezen az estén csalódott voltam, amiért nem győztünk.” – tette hozzá.

Rafael Leao az előző három bajnoki mérkőzésén 2 gólt és 3 gólpasszt jegyzett.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Kezdi megérteni mik az erősségei. Kétszer elfutott a szélen, pazar labdát tett a társ elé, aki be is rúgta. Ez ma nem Leao-n múlt.
  Jó mérkőzést játszott. Rebic kell vissza mint egy falat kenyér, kérdés akkor mi lesz Leao-val?

  Valóban kár az elvett 2 pontért, de majd egy másik mérkőzésen meg nekünk lesz ordas nagy szerencsénk. Minden mérkőzésre úgy kell kimenni, hogy nyerni akarunk, így akkor nem lehet majd gond a szezon végén sem a helyezésünkkel. Bravó, mentalitásból a csapat csillagos ötös.

 2. Hát őszintén mondom én nem bíztam Leaoban. De úgy látszik, hogy szerencsére nem jött be a károgásom. Nagy örülök neki. Végre ismét büszkék lehetünk kedvenc csapatunkra. FORZA MILAN!!!!

 3. A bíró meglopott minket, a Tatarisanu meg nagyot hibázott.
  Ettől függetlenül megnyerhettük volna, kár érte. No de van ilyen.
  Forza Milan!
  Idén bajnokok esélyesek vagyunk végre.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet