2022. december 02., péntek

Dalot: “Nagy motivációval csatlakoztam a Milanhoz”

-

Diogo Dalot volt a Milan utolsó igazolása a legutóbbi átigazolási időszakban és nemrég egy sajtótájékoztató keretein belül mutatták be a portugál szélsővédőt.

A 21 éves védő – aki a jobb és a bal szélen egyaránt bevethető – egy szezonra kölcsönben érkezett a Manchester United együttesétől.

“Sok tapasztalattam rendelkezem, miután egy olyan nagy klubban játszottam, mint a Manchester United. Remélem, hogy a Rossoneri mezben megmutathatom a képességeimet. A Milan és a Manchester United két nagyszerű csapat.” – mondta Dalot.

“Derby? Ahogy a stadion felé tartottunk, szóhoz sem jutottam. Fantasztikus volt a rengeteg szurkolót látni, akik támogattak minket. Az ilyen pillanatok segítenek feltüzelni a mérkőzésre. Remélem, hogy hamarosan teltházas meccset láthatok a San Siróban. Rafael Leao? Örülök a derbin nyújtott teljesítményének. Ő egy nagyszerű játékos és biztos vagyok abban, hogy nagy segítségünkre lesz.”

“Posztom? Az eddigi pályafutásom során különböző pozíciókban játszottam, a jobb és a bal oldalon egyaránt. Alapvetően jobbhátvéd vagyok, de készen állok más szerepkörökben is játszani.”

“Nagy motivációval csatlakoztam a csapathoz. Jelenleg csak a Milanra összpontosítok. Nagyon boldog voltam, amikor meghallottam a klub érdeklődését. Remélem, hogy nagy dolgokat fogunk véghez vinni és elérjük minden célunkat.”

“Példaképem? Egyértelműen Dani Alves. Gyerekként mindig ő volt a referenciapont számomra. A játékstílusa miatt szerettem meg a posztomat. Erősségem? Mindig van hová fejlődni. Olyan játékos vagyok, aki nagyon szeret dolgozni és a fejlődésre törekszik. Tudom, hogy védekezésben és támadásban is fejlődnöm kell.”

Forrás:acmilan.com

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS