Simon Kjaer elmondása szerint évek óta arra vágyott, hogy a Milan játékosa legyen és szeretne sokáig a klubnál maradni.

A 31 éves játékos roppant kellemes benyomást keltett a teljesítményével. Januárban érkezett kölcsönben és nagyon hamar a Milan kezdőjében találta magát. Kjaer nagyszerűen teljesített az előző szezonban és ennek eredménye egy állandó szerződés lett. A klub egészen kiváló üzletet kötött, hiszen mindössze 3,5 millió euróért vásárolta meg a rutinos védőt, aki mostanra kulcsjátékossá nőtte ki magát a védelemben.

Kjaer jelenleg a dán válogatottal készül az Anglia elleni Nemzetek Ligája mérkőzésre. Az összecsapás előtt a csapatkapitány a sajtótájékoztatón felfedte, hogy korábban közel állt a Premier League-hez.

“Többször is közel álltam ahhoz, hogy Angliába igazoljak, de szeretem a jó időjárást, az ételeket és a kontinens déli részét, ezért akkoriban jó döntést hoztam a családommal együtt.” – mondta Kjaer.

“Érdekes lett volna a Premier League-ben játszani, de a futballban soha nem lehet tudni, a dolgok gyorsan változhatnak. Most a karrierem ezen pontján egy olyan helyen vagyok, ahol még sokáig maradni szeretnék. Nagyon boldog vagyok itt. Évek óta egy álom volt számomra a Milan, nagyon jól érzem magam és remélem, hogy évekig maradhatok.”

Kjaer eddig összesen 25 alkalommal öltötte magára a piros-fekete mezt.

2 hozzászólás a bejegyzéshez