A Milan a hivatalos is közölte, hogy pozitív lett Matteo Gabbia koronavírustesztje.

Úgy tűnik, hogy Zlatan Ibrahimovic és Leo Duarte után újabb játékos fertőződött meg a Milanból. Az említett két játékos két héttel ezelőtt kapta el a vírust és azóta tünetmenetesen házi karanténban vannak.

A Corriere dello Sport beszámolója szerint Gabbia COVID-tesztje pozitív lett az olasz U21-es válogatottnál. Az Olasz Labdarúgó Szövetség megerősítette, hogy két játékos és egy stábtag lett pozitív. A csapat tegnap érkezett meg Izlandra az U21-es Eb-selejtező meccsre és a leszállást követően tesztelték őket.A hivatalos közlemény szerint az egyik futballistánál tünetek jelentkeztek, de a játékosok neveit nem hozták nyilvánosságra. A pozitív tesztek után az illetékesek úgy döntöttek, hogy elhalasztják a ma estére tervezett Izland-Olaszország U21-es meccset.

A CorSport úgy értesült, hogy Gabbia mellett Plizzari – aki jelenleg a Regginánál szerepel kölcsönben a Milantól – a másik fertőzött játékos. A hét elején további két játékos, Alessandro Bastoni és Marco Carnesecchi produkált pozitív tesztet, így ők el sem utaztak Izlandra.

A Milan a hivatalos honlapján megerősítette, hogy Gabbia tesztje pozitív lett.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ha tényleg felépült és bevethető Romagnoli, akkor nem akkora a gáz, ha viszont nem, akkor nagyon is az.

 2. Röhej, hogy két Milan vonatkozású játékos kapta el 😀
  Már csak Tonali hiányzik a felsorolásból, elvileg ő is kerettag.

  Romagnoli reméljük bevethető, így most Gabbia pihenhet. Lehet csak kellett volna az a plusz középvédő a keretbe? 😀

 3. Kulka János vakarhatja a fejét , mégiscsak kellett volna tolni egy kis zsét KH posztra.
  Musa-val mi a helyzet?

 4. Sajnos nagy eséllyel Tonali is előbb-utóbb pozitív lesz, főleg ha sokat tartózkodtak egymás mellett. S akkor már a középpályán is kezdődnek a bajok, mert Krunic lesz az egyetlen bevethető cserejátékosunk.

 5. Középhátvédek terén nem állunk túl fényesen. Musa sérült, Duarte és Gabbia koronás.. Romagnoli két-három hónap először edzett. Még a végén tényleg Kessiének kell a védelem közepén játszania.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet