A legfrissebb hírek szerint így kezdhet a Milan a ma esti Rio Ave elleni meccsen.

A Milan ma 21:00-kor a Rio Ave ellen lép pályára az Európa Liga play-off körében, a tét a csoportkörbe jutás. Stefano Pioli tegnap 20 fős utazó keretet hirdetett, amelyből hat játékos kimaradt.

Az előzetes hírek arról szóltak, hogy Colombo fogja helyettesíteni a karanténban lévő Ibrahimovicot, azonban az elmúlt órákban egyre inkább növekszik annak az esélye, hogy Daniel Maldini kap lehetőséget csatárposzton a kezdőcsapatban. A támadó-szekció bal oldalán Alexis Saelemaekers, míg a jobb oldalon Samu Castillejo kezdhet.

Ezen kívül a vasárnapi Crotone elleni meccshez képest Bennacer visszatér a kezdőcsapatba és Tonali a cserepadon kezdhet.

A MILAN VÁRHATÓ KEZDŐJE:

G. Donnarumma
Calabria, Kjaer, Gabbia, Theo
Kessié, Bennacer
Castillejo, Calhanoglu, Saelemaekers
Daniel Maldini

A Rio Ave-Milan meccs 21:00-kor kezdődik és a Sport 2 élőben közvetíti.

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Megoldottuk az előző körben is ugyanígy. De nyugodt én sem vagyok, egy meccsen bármi megtörténhet. (egy kétezer fős faluban élek, ahol a kilencvenes évek közepén kupameccsen legyőzték az ereje teljében lévő Fradit. :D)

    Remélem Calha fel fogja venni a vezérszerepet, és vagy a góljaival, vagy gólpasszaival el fogja dönteni valahogy a meccset. Colombóban is nagy a bizodalmam. Egyébként nem egészen érteném, miért kezdene a bal szélen a belga Leao helyett, hacsak a portugál nincs még jó fizikai állapotban. Azért ő jobblábas, meg nyilván több benne a potenciál. Sale persze jobban védekezik, lehet, hogy először stabilabban akarja hozni a meccset Pioli, és ha nem megy, majd behozza Leao-t.

  2. Egyetértek, Chala-n áll vagy bukik a továbbjutás. Leao valószíbű még nincs olyan fizikai állapotban ,hogy kezdőként lépjen pályára , de legalább padról beugorhat.

  3. Jelenleg nincs ennél stabilabb kezdő 11 az elérhető játékosok közül.

    U.i. Sztem ma Theo vagy Diaz lesz a meglepi embör.

    • Hát igen, ez finoman szólva is meglepő, Colombo már azért mondhatni bizonyított. Maldinit inkább a két szélső közül az egyik helyén képzelném el, de Pioli biztos tudja, miért döntött így. Forza Milan!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet