Hakan Calhanoglu kulcsszerepet töltött be a Milan első győzelmében a 2020/21-es szezonban, miután 1 gólt és 1 gólpasszt jegyzett a Shamrock Rovers elleni EL-meccsen.

“Az első perctől kezdve jól teljesítettünk. Most a figyelmünk a hétfői Bologna elleni meccsre összpontosul. Nagyszerű az összhang Ibrahimoviccsal, segít az egész csapatnak és nem csak nekem. Egységes csapat vagyunk. Jól vagyok és erősebbnek érzem magam, mint az előző vagy az azt megelőző évben. Érezhető, hogy egy csapat vagyunk.” – mondta Hakan a meccs után.

“Mindannyian boldogok vagyunk a jó kezdés miatt. Tiszteljük az összes ellenfelünket és tudjuk, hogy a Shamrock egy jó csapat, de csak magunkra összpontosítottunk. Nagyon keményen dolgoztunk 2-3 héten keresztül és kezdésként jól teljesítettünk. Zlatan révén megszereztük a vezetést, majd én is betaláltam, amivel lezártuk a meccset. Boldog vagyok.”

“Nehéz meccs volt. Írországban soha nem könnyű játszani és az ellenfél fizikailag ragyogó formában volt.”

“Remélem, hogy továbbra is így fogjuk folytatni a játékot. Kiváló az összhang és szeretnék köszönetet mondani a csapatnak. Együtt erősebbek vagyunk.”