A török élvonalban szereplő Fatih Karagümrük bejelentette, hogy szerződtette Lucas Bigliát, aki a szerződésének lejártával az előző szezon végén elhagyta a Milant.

Bigliát 2017 nyarán közel 20 millió euróért szerződtette a Milan a Lazio együttesétől. Az argentin középpályás a posztján a Serie A egyik legjobbjaként érkezett, azonban képtelen volt megközelíteni a Lazióban mutatott formáját és teljesítményét. Az első szezonjában még alapember volt a Milanban, aztán kikerült a kezdőcsapatból.

A 34 éves játékos szerződése augusztus végén lejárt a Milannal és a klub vezetősége a várakozásoknak megfelelően nem kínált neki új szerződést, így ingyen igazolhatóvá vált. Sokáig úgy tűnt, hogy Biglia marad Olaszországban, azonban végül Törökország felé vette az irányt.

A török élvonalbeli Fatih Karagümrük bejelentette Biglia leigazolását, akivel egy 2 évre szóló szerződést kötött a klub. Az argentin játékos sikerrel vette az orvosi vizsgálatokat és aláírta a kontraktusát.

Biglia három szezon alatt 70 meccsen 2 gólt és 2 gólpasszt jegyzett a Milanban.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Jobb lesz mindenkinek. Egyébként ki ne szeretne sok pénzt keresni..én igen. Szóval megértem Biglia álláspontját is amikor átigazolt a Milanba. Hívták, plusz magas fizetés..Csak a bolond nem mondana igent erre az ajánlatra. Nem nagyon erőltette meg magát, de ez az edzőn is múllott nem csak Biglián. Évi 3,5 milláért a padon én is elüldögélnék, napi 3-4 órás edzés meg hab a tortán. Ingyen kaja Milanellóban..

  2. Sokat vártam tőle, nagyon örültem amikor elhoztuk, de hihetetlen nagy csalódás volt! Örülök hogy elmegy, csak felesleges súly volt a zsákban….sok sikert kívánok a továbbiakban!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet