2022. szeptember 25., vasárnap

A Harmont & Blaine a Milan új partnere lett

-

A Milan hivatalosan is bejelentette, hogy a következő két szezonban a Harmont & Blaine öltözteti a csapat játékosait és a klub alkalmazottjait.

A klub kedden egy közleményben jelentette be az új együttműködést.

“A MILAN ÉS A BARMONT & BLAINE ÖRÖMMEL JELENTI BE AZ ÚJ PARTNERSÉGET, AMELYNEK EREDMÉNYEKÉPPEN AZ OLASZ RUHÁZATI VÁLLALAT LETT A KLUB HIVATALOS STÍLUSPARTNERE.”

A jövőben a Harmont & Blaine biztosítja az egyenruhákat és az öltözékeket az első csapat, valamint a női csapat játékosainak számára. A felek közötti szerződés a 2021/22-es idény végéig szól.

Forrás:acmilan.com

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Egy kb. 25 éves olasz felsőruházatot gyártó cégről van szó. Kezdetben bőrkesztyű-gyártással, eladással foglalkoztak, később úszónadrágokkal, majd felsőruházattal. Jelenleg van boltjuk egyebek mellett Párizsban, Milánóban, Katarban, Londonban, Miamiban, Barcelonában és Madridban, Nápolyban, Velencében, Prágában, Cannes-ban, Oroszországban, a Közel-Keleten, Közép- és Dél-Amerikában és Kínában is. Az Abussa Holding tagjai.
  Magyarországon is jelen vannak.
  http://www.laagandhill.hu/markak/harmontblaine/

  Jelen vannak a legmagasabb nívója luxus-szállodákban is, Budapesten például a Kempinsky Hotelben van exkluzív boltjuk.
  https://www.kempinski.com/hu/budapest/hotel-corvinus/szolgaltatasok/uzletek/

  Remélem, sikerült egy kicsit árnyalnom a “tudatlanságod”… és rávezetnem arra, hogy a Milan nem adta lejjebb a márkát tekintve. (Vagy legalábbis nem nagyobb a különbség a korábbi stíluspartnerek és a tacskósok közt, mint Nesta és Kjaer között 🙂 )

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS