Zlatan Ibrahimovic elővigyázatosságból kihagyta a Milan legutóbbi két felkészülési mérkőzését és a svéd klasszis arra összpontosít, hogy készen álljon a játékra az első tétmeccsen.

A csapat szombaton 3-1-re legyőzte a Bresciát Milanellóban, azonban Ibrahimovic nem lépett pályára és a keretben sem volt, ahogy néhány nappal azelőtt a Vicenza ellen sem. A MilanNews beszámolója szerint a svéd csatár rúgást kapott a jobb lábára és ezért elővigyázatosságból kihagyta a meccset.

Ibra azon van, hogy felépüljön és játékra kész állapotban legyen a csütörtöki Shamrock Rovers elleni Európa Liga-mérkőzésre.

Amennyiben Ibrahimovic nem tudja vállalni a játékot, akkor középcsatárként a 18 esztendős Lorenzo Colombo várhat bevetésre a szezon első tétmérkőzésén. A saját nevelésű olasz csatár három mérkőzésen három góllal zárta az előszezont.

Ibrahimovic félszezon alatt 20 meccsen 11 gólt és 5 gólpasszt jegyzett a Milanban.

1 hozzászólás

  1. Amellett, hogy nagyon remélem, hogy Ibra hamar visszatér, nem bánnám, ha Colombo is minél több lehetőséghez jutna. Remek felépítésű játékos, aki technikailag sem rossz és klasszikus centerhez képest nem is lassú. A felkészülési meccsek alapján én többet látok benne, mint anno Cutrone-ban.
    TM szerint 42 meccsen 23 gólt lőtt.
    Illetve a kis Maldini sem tűnik rossznak. Számomra elég feltűnő, hogy tavaly nyárhoz képest elég sok izmot rápakoltak a kissrácra. Talán tényleg nem rossz ötlet, ha nem engedik el kölcsönbe és az első csapattal tud készülni.