A Milan hivatalosan is bejelentette, hogy végleg szerződtette Ante Rebicet az Eintracht Frankfurttól. A horvát válogatott csatár hosszú távú szerződést kötött a klubbal és új mezszámban fog játszani a következő idényben.

A 26 éves csatár az előző szezonban kölcsönben szerepelt a Milannál és a csapat legeredményesebb játékosaként 12 góllal zárta a szezont. Ugyan eredetileg még egy év hátra lett volna a kölcsönszerződésből, ám a klub vezetősége idő előtt véglegesítette a transzfert.

Szombaton az esti órákban a Milan a hivatalos honlapján számolt be arról, hogy Rebic marad a Rossoneri játékosa és 2025. június 30-ig írt alá.

“A MILAN ÖRÖMMEL JELENTI BE, HOGY A KÖLCSÖNIDŐSZAK UTÁN VÉGLEG SZERZŐDTETTE ANTE REBICET AZ EINTRACHT FRANKFURTTÓL.”

Rebic szavai a Milan TV-nek: “Nagyon boldog vagyok, hogy folytatódik a történetem a Milannal. Keményen dolgoztam és az edző önbizalmat adott. Ennek köszönhetően megmutattam, hogy megvannak a kvalitásaim ahhoz, hogy ebben a csapatban játsszak. Az előző idényben jól teljesítettem és 12 gólt szereztem, de remélem, hogy idén még jobb leszek.”

Továbbá a klub megerősítette, hogy Rebic mezszámot váltott és a 18-as helyett a 12-est fogja magára ölteni a 2020/2021-es szezonban.

A transzfer részleteit és az átigazolási árat egyik klub sem hozta nyilvánosságra, azonban a Bild értesülései szerint Rebic 0 euróért váltott klubot. A játékos szerződésében szerepelt egy záradék, amely alapján a jövőbeli átigazolási árának 50 százaléka a Fiorentinát illette volna meg. A lap azt is hozzátette, hogy André Silva játékjogáért 9 millió eurót fizetett a Frankfurt a Rossonerinek.

7 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Évek óta most tudtunk végre értelmes áron elpasszolni valakit. Ez a Rebic+9 millió teljesen jól hangzik, tekintetbe véve, hogy a portugál milyen teljesítményt nyújtott nálunk. Nem értek egyet azokkal sem, akik azt mondják, hogy nem kapott lehetőséget. 41 meccsen lépett pályára és ezeken ért el 10(!) gólt. Még tovább árnyalja a képet, hogy ebből hatot az EL-ben vakart össze Austria Wien, meg Rijeka szintű csapatok ellen. Mindent elmond az elmúlt évek elmúlt évek átigazolásokért felelős szakembereiről, hogy ezt a “teljesítményt” a Milan történetének 4. legdrágább igazolásaként hozta össze. Az is beszédes, hogy a Sevilla sem marasztalta. Reméljük a másik hatalmas “flop” igazolást, Paquetát is sikerül legalább hasonló sikerrel elsózni valahova.

    • Az a baj, hogy de igy is. A helyzet az, hogy amikor Silvát igazoltuk, érte nagyon nagy áldozatot hoztunk.Ő volt akkor a top igazolásunk, s tőle vartuk, hogy eredményeket érünk el. Amik elmaradtak, s ez kumulálódik, s hatványozottan van kihatással a következő idényekre. A “vízhordóknál” belefér egy-egy mellényúlás, de ha a top igazolás bukik be, az baj. Velük nem lenne szabad mellényúlni…Mert a következő évben se lesz igazális lehetőségünk, mert nem lesz növekeő bevétel, hanem veszteség lesz és így…na de túlmagyarázom 🙂