Egybehangzó olasz sajtóhírek szerint a Milan megállapodott az Eintracht Frankfurt elöljáróival Ante Rebic végleges megvásárlásáról és órák kérdése, hogy megtörténjen a hivatalos bejelentés.

Rebic jelenleg jövő nyárig kölcsönben szerepel a Milannál, azonban nem titok, hogy a klub vezetősége tárgyalásokba kezdett a végleges megvásárlás érdekében. A 26 éves támadó az előző idényben 12 góllal az első helyen végzett a csapat házi góllövőlistáján.

Csütörtökön az esti órákban a két klub bejelentette, hogy André Silva végleg a Frankfurt játékosa lett és ezzel párhuzamosan megvan az egyezség Rebic sorsát illetően is.

Antonio Vitiello, a MilanNews főszerkesztője arról számolt be, hogy a Milan megállapodott Frankfurttal, így Rebic végleg a Rossoneri játékosa lesz. A hivatalos bejelentés a következő órákban érkezik. Állítólag Paolo Maldiniék augusztus végén már egyezségre jutottak Rebiccsel a folytatást illetően.

A horvát válogatott csatár készen áll egy három évre szóló szerződést aláírni a Milannal és az éves fizetése változatlan – azaz 3 millió euró – marad.