Thiago Silva az elveszített Bajnokok Ligája-döntő után megerősítette, hogy az utolsó mérkőzését játszotta a Paris Saint-Germain játékosaként és nyolc év után távozik.

“Ez volt az utolsó mérkőzésen a Paris Saint-Germainben. Szomorú vagyok és bocsánatot kérek a szurkolóktól. Köszönöm nekik a szeretetüket.” – mondta Silva.

Thiago Silva csapatkapitányként vezette ki a PSG-t a Bayern elleni BL-döntőn, amelyet 1-0-ra a németek nyertek.“Nem gondoltam, hogy így fogok távozni. Ez volt az álmom, a csapat álma és különösen a klub álma egy ilyen fontos évben. Mindent meg akartam tenni a BL-serleg megnyerése érdekében, hogy történelmet írjunk. Nagyon nagy csalódás, de tovább kell lépni. Két nagyon nehéz hónap volt és gyakran gondoltam az utolsó meccsemre. Atalanta, Leipzig, Bayern… Túl sokszor gondoltam a serlegre, a győzelemre. Mindent beleadtam a csapatért. Ez volt az utolsó meccsem, ez a klub döntése volt, amit elfogadok.”

A 35 éves brazil válogatott védő hamarosan szabadon igazolhatóvá válik és a Milan mellett a Fiorentinával illetve a Chelsea-vel is szóba hozták az elmúlt egy hétben.

“Örömmel tölt el, hogy nyolc évet tölthettem itt. Most egy másik csapatot kell keresnem. Még 3-4 évig játszani akarok és ott lenni a katari világbajnokságon. Nem igaz, amit mondanak a Fiorentináról. Tény, hogy az ügynököm beszélt velük és más klubokkal, de nem írtunk alá semmit. Holnap vagy a következő napon meglátjuk, hogy milyen ajánlatok érkeztek és meghozom a döntést.”

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet