Tiémoué Bakayoko, a Chelsea középpályása hangsúlyozta, hogy nagyszerű emlékei vannak a Milannál töltött időszakáról és sejtelmesen nyilatkozott a jövőjét illetően.
 
Nem titok, hogy Bakayoko a Milan vezetőségének egyik célpontja a középpálya megerősítésére. A francia középpályás az idei szezont a Monacóban töltötte és a kölcsönszerződés lejárta után visszatért a Chelsea-hez, ahol nem szerepel a jövőbeli tervek között. Bakayoko biztosan távozni fog a nyáron, a legvalószínűbb célállomások között Milánó szerepel.
 
Bakayoko a TMW-nek nyilatkozott a Rossoneriről és a jövőjéről.
 
“Mindenki tudja, hogy a Milan a szívemben van és szép emlékeim vannak a klubról. Jelen pillanatban a Chelsea játékosa vagyok, aztán meglátjuk mi történik a futballban.”
 
A MilanNews szerint Bakayoko készen áll lemondani a fizetésének jelentős részéről, hogy újra magára ölthesse a piros-fekete mezt. Jelenleg évi 6 millió eurót keres Londonban, ennek az összegnek a felét teheti zsebre Milánóban. A 25 éves játékost több klub is vinné, azonban számára a Rossoneri élvez prioritást. A Milan 20 millió eurós vételáron akarja leigazolni Bakayokót.