A várakozások szerint legalább fél tucat játékos távozhat az átigazolási időszakban.

A klub vezetősége a szerződéshosszabbításokra tekint prioritásként a következő napokban, azonban folyamatban vannak a tárgyalások a lehetséges érkezőkről és távozókról egyaránt.

Antonio Vitiello, a MilanNews főszerkesztőjének beszámolója szerint legalább 6-7 játékos van a jelenlegi keretben, akinek kifelé áll a szekere rúdja: Ricardo Rodríguez, Davide Calabria, Diego Laxalt, Mateo Musacchio, Leo Duarte, Pepe Reina és Lucas Paquetá. A klub elöljárói megfelelő ajánlat esetén megválhatnak tőlük.

Rodríguezről a Milan tárgyalásokat folytat a Torino együttesével, de még nem született megállapodás a felek között. A klub 4,5 millió eurót kér érte, a Toro kedvezményt akar ebből az összegből. Calabriát a Real Betis és a Sevilla egyaránt vinné. Laxalt a Lokomotív Moszkva kiszemeltjei között szerepel. Musacchio és Duarte közül egy valaki távozhat a nyáron, de mivel az argentin sérült, ezért a brazil búcsúja valószínűbb és a kölcsön is szóba jöhet.

A klub új klubot keres Reina számára, míg Paquetá jövője ismeretlen. A brazil középpályás értéke jelentősen csökkent az idei szezont követően és kevés ajánlata van. Elképzelhető, hogy a Milan bevonja egy üzletbe.

3 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Ha én lennék az edző… 🙂 Soha napján 🙂 Laxalt és Rodriguez közül az egyiket megtartanám és megosztanám a meccseket Theo és a Laxalt/Rodriguez között. Ezzel nem nagyon foglalkoznék. Paquetaval biztosan egyeztetnék. Ő azt állítja, hogy a támadó szekcióban érzi jól magát szemmel láthatóan még Saelemaekerst sem tudja kiszorítani a kezdőből..ez így elég gáz. Már Gattuso alatt is a bal szélen elég jól védekezett. A Juventus ellen amikor kezdő volt az idén szintén nagyon jól védekezett azt hiszem, hogy azt követően kapta a gólt a Milan, Rabiot gólja, miután lecserélték és az ő posztján ment végig Rabiot. Ha ő is úgy gondolná, védekező középpályásként ki lehetne próbálni.

    • Rodrigez megmondta játszani akar bármi áron szóval ő távozni akar. (Én se engednék az árából, 4-5 M-t felszemmel is érhet bárkinek.)

      Laxalt viszont simán elfogadná a padot, szerintem nem is annyira gáz játékos mint sokan írják. Arra az 5-10 meccs/szezonra jó is lenne.