A legfrissebb hírek szerint a Milan vezetősége nemrég tett egy kísérletet Sandro Tonali szerződtetésére, azonban a Brescia visszadobta az ajánlatot.

A 20 esztendős középpályást a játékstílusa, a hajviselete és a posztja alapján Andrea Pirlóhoz hasonlítják és számos topklub érdeklődik iránta Európában, azonban a legnagyobb verseny az olasz klubok között van az aláírásáért. A Juventus, az Inter és a Milan is vinné Tonalit. Az olasz védekező-középpályás távozása biztosra vehető, ugyanis a Brescia kiesett a Serie B-be.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Milan nemrég tett egy próbálkozást és egy 25 millió eurós ajánlattal kopogtatott a Brescia ajtaján Tonali játékjogáért. Massimo Cellino, a klub elnöke ezt az összeget túlságosan alacsonynak ítélte meg, ezért visszautasította.

Az olasz válogatott játékos az első idényében 35 meccsen 1 gólt és 7 gólpasszt jegyzett a Serie A-ban a Brescia színeiben. Tonali mellett más középpályások is a Rossoneri látóterébe kerültek, nevezetesen Tiémoué Bakayoko vagy éppen Marc Roca.

4 hozzászólás a bejegyzéshez