A Milan vezetősége a középpálya megerősítését tűzte ki célul és komolyan fontolóra vette Tiémoué Bakayoko visszatérésének lehetőségét.

Stefano Pioli a Cagliari elleni szezonzáró győzelem után elmondta, hogy folyamatban vannak az értékelések a középpályát illetően és négy azonos képességű, kezdőjátékosra van szükség. A szezon második felét gyakorlatilag a Franck Kessié-Ismael Bennacer duó tolta végig, így a következő szezonban a több frontos versenyben szükség lesz erősítésre.

A La Gazzetta dello Sport szerint a klub egyik célpontja Bakayoko, aki a 2018/19-es idényben már viselte a piros-fekete mezt és remek teljesítményt nyújtott. A 25 éves középpályás játékjoga a Chelsea tulajdonában van, azonban Frank Lampard nem számol vele a jövőbeli terveiben.

A lap megjegyzi, hogy Bakayoko vissza akar térni Olaszországba és a Milan a prioritása.

A visszatérés érdekében a francia középpályásnak le kellene mondania a fizetésének jelentős részéről, ugyanis jelenleg éves szinten 6,5 millió eurót tesz zsebre Londonban és ezt a Milan nem szándékozik megadni. Ezen kívül nem elhanyagolható tényező a játékos fizikai állapota, ugyanis március óta egyáltalán nem lépett pályára.

Bakayoko mellett Florentino Luis is Maldini célpontjai között szerepel a mercatóra.

1 hozzászólás