Galliani: “A szívembe zártam Donnarummát”

0

Adriano Galliani, a Milan korábbi vezérigazgatója nagy dicsérettel beszélt Gianluigi Donnarummáról és elárulta, hogy 2013-ban az Inter orra elöl happolták el a kapust.

Donnarumma nemrég játszotta a 200. mérkőzését a Milan színeiben és ez rekord a klub történetében. Ilyen fiatalon rajta kívül soha egyetlen játékos sem érte el ezt a mérföldkövet. A piros-feketék 2013 nyarán mintegy 250 ezer euróért szerződtették az akkor 14 éves Gigiót.

Galliani, a klub egykori vezérigazgatója elismerő szavakkal illette Donnarummát és felidézte a leigazolásának körülményeit is, amelyben kulcsszerepe volt Mauro Bianchessinek.

“Nagyon szeretem Gigiót. Én írattam vele alá az első profi szerződését a klubnál és láttam, ahogyan bemutatkozik az első csapatban. Egyszerűen imádom őt, nagyon örülök a sikerének.”

“Ő egy őrült tehetség és köszönettel tartozom Mauro Bianchessinek, aki egy rendkívüli játékosmegfigyelő. Ő azt mondta nekem, hogy nem maradhatunk le erről a fiúról, miközben Gigio az Interbe tartott. Donnarummát a szívembe zártam, ő egy fantasztikus srác. 21 évesen 200 mérkőzést játszani a Milanban egészen hihetetlen dolog, őrület! A legjobbakat kívánom neki és soha nem hagyok ki egyetlen Milan meccset sem.”