Paolo Maldini kissé bizonytalanul nyilatkozott, amikor a jövőjét illetően kérdezték és elmondása szerint a szezon végén fognak leülni megvitatni a helyzetet.

Ralf Rangnick esetleges érkezésével veszélybe kerül Maldini jelenlegi pozíciója a klubnál. Az olasz legendát tavaly nyáron nevezték ki technikai igazgatónak a távozó Leonardo helyére és az elmúlt 1 évben Zvonimir Bobannal illetve Frederic Massarával dolgozott az átigazolások lebonyolításán.

“Nem tudom, hogy lesz-e hely számomra a jövő Milanjában. Csak azt szeretném, hogy pozitívan zárjuk az aktuális szezont, mert még sok mérkőzés van hátra és elégedettséget szerezhetünk. El kell érnünk a kitűzött célt, aztán el fog jönni az ideje annak is, hogy döntsünk a jövőről.” – mondta Maldini a DAZN-nak.

Paolót arról kérdezték az újságírók, hogy akar-e maradni a Milanban.

“Nehéz kérdés egy olyan személynek az akaratáról beszélni, aki hosszú évekig a Milan kapitánya volt és mindent megnyert a csapattal, amit csak lehetett. A fiam is itt játszik… Nem gondolom, hogy a Milanhoz való kötődésem kérdés lenne.”

“Gazidis? Gyakran beszélünk egymással. Nincs határozott döntés a helyzetekben, ezzel megvárjuk a szezon végét. Pletykák? Az edző és a csapat bebizonyította, hogy nem zökkentik ki őket a pletykák. Ezek a pletykák nem új dolgok.”

2 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Sztem az átigazolásokban nem nyúlt félre, tehát valamiféle rálátása van a szakmára…De azért van mit tanulnia, Rangnick mellett sokat fejlődne. Én felelősségteljes pozíciót nem adnék a kezébe, de mondjuk ilyen kitalált állást, mint mondjuk “nagykövet-tanácsadóként” dolgozhatna.