Zlatan Ibrahimovic vezérletével kétgólos hátrányból állt fel a Rossoneri kedden este a Juventus ellen.

A svéd csatár jelenléte kulcsfontosságúnak bizonyult a pályán és azon kívül egyaránt. Zlatan 1 góllal és 1 gólpasszal vette ki a részét a 4-2-es sikerből és a lecserélése után extázisban volt a cserepadnál, ahonnan folyamatosan tanácsokkal látta el a pályán lévőket.

„Idős vagyok, ez nem titok, azonban az életkor csak egy szám. Jól megy a munka, kiegyensúlyozott vagyok, nagyon jól érzem magam és minden lehetséges módon megpróbálok segíteni a csapatnak.” – mondta Ibrahimovic a meccs lefújása után.

„Elnök, edzö és játékos vagyok egy személyben, ezzel az egyetlen probléma mindössze az, hogy csak játékosként kapok fizetést. A Milannál szerencsések. Ha a szezon kezdetétől fogva itt lennék, akkor már megnyertük volna a bajnokságot.”

A 38 éves csatár a decemberi visszatérese óta szemmel láthatóan jól érzi magát és hatalmas szerepe volt a csapat fejlődésében. Természetesen mindenki arra kíváncsi, hogy maradni fog-e a Milanban.

„Meglátjuk, még van egy hónapom, hogy jól érezzem magam. A világban furcsa állapotok uralkodnak és az irányítás nincs a kezünkben. Nagyon sajnálom a szurkolókat, mert lehet ez az utolsó időszak, amikor látnak futballozni. Miért? Olvassanak a sorok között… Nagyon furcsa érzés üres stadionban futballozni, a Juve ellen például biztosan teltház és csodálatos hangulat lett volna a San Siróban.”

„38 éves vagyok és már nem vagyok olyan erőnléti állapotban, mint régen. Tudom, hogy mire vagyok képes és nem próbálkozom olyan dolgokkal, amelyekkel 20 évesen. Nem kabalafigurának jöttem, hanem eredményeket akarok hozni.”

7 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Plusz még egy önelégült, nagypofájú bunkó is, aki szeretek mert nálunk játszik, különben utálom! Szerintem harmat gyenge, és , hogy a csapat olyan amilyen az Piolinak nsgyban köszönhető! Erre a lendületre tud majd Ragnick építeni és lesz egy jó Milán , Ibra nélkül is! Remélem Pioli marad valamilyen formában. Nagyon értékes edző! Forza Milan

  2. Ibra egy egyéniség. Ő az akire mindig figyelnek, figyelünk. A dolgok napról napra változhatnak. Gondolom, még beszél majd Rangnickal is, meglátjuk ő mennyire marasztalja. De a 38 év az 38 év, lehet, hogy érzi Zlatan, hogy most még méltósággal vonulhat vissza. Örülnék, ha valamilyen formában a csapat mellett maradna. De nagyon jó, hogy most velünk van. Ő az a játékos, akinek örülsz, ha a saját csapatodban van, de utálnád, ha ellenünk játszana, mert akkora hatása van a játékra.