A legfrissebb hírek szerint a Milan tárgyalásokat folytat Tiémoué Bakayoko visszatérését illetően, azonban csak jelentős fizetéscsökkentés ellenében van esély a transzfer megvalósulására.

A Monaco nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy Bakayoko távozik a klubtól, vagyis nem aktiválják a szerződésében szereplő 40 millió eurós vásárlási opciót. A francia középpályás egyértelműen alapember volt a csapatban, hiszen az összes meccsen a kezdőcsapat tagja volt, amikor nem volt sérült vagy eltiltott.

Nico Schira, a Gazzetta újságírója arról számolt be, hogy a Milan tárgyalásokat folytat Bakayoko visszatéréséről és a Chelsea hajlandó 20-25 millió euróért megválni tőle. Ezen kívül a Rossoneri vezetősége azon dolgozik, hogy csökkentse Bakayoko fizetési igényét. A játékos 6,5 millió eurót keres szezononként és 2 év van hátra a szerződéséből.

Az újságíró állítása szerint a Milan vezetősége 4 évre szóló szerződést fontolgat Bakayokónak egy 4 millió eurós bérrel és hozzátette, hogy ugyan az üzlet bonyolult, de jók az esélyek az átigazolás megvalósulására, hiszen a Chelsea nem tart rá igényt és Bakayoko vissza akar térni a Milanhoz.

8 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Engem csak az érdekelne, hogy Chelsea miért akar megvàllni tőle? Mi miért engedtük annó el és a Monacónak miért nem kell? Egyàltalán rajtunk kívül miért nem akarják más csapatok? A játéka alapján sok csapatba beférne elvileg.

    • Van ötleted, hogy ki kellene?

      Úgy sejtem BL szintű játékosokat nem is akarunk venni. Calhanoglu maradása is inkább költséghatékonyság miatt van szerintem. Mert helyette egy profi 10-es 50-70 M lenne.

      Bakayoko is 20-25 M-ért megfelelhet..