A Milan hivatalosan is bejelentette, hogy hosszú távú szerződést kötött a saját nevelésű csatárával, Lorenzo Colombóval.

A 18 esztendős csatár a Milan utánpótlásában nevelkedett és több mint 13 évvel ezelőtt csatlakozott a klubhoz, majd végigjárta az összes korosztályos csapatot. Colombo a kényszerszünet után végleg felkerült az első csapathoz és 2 héttel ezelőtt csereként pályára lépve debütált a Milanban a Juventus ellen az Olasz kupa elődöntőjében.

Colombót nagyon tehetségesnek tartják és hatalmas potenciál rejlik benne, amit tavaly az U17-es Európa-bajnokságon is bizonyított. A fiatal csatár duplázott Hollandia ellen az Eb-döntőben, azonban végül ez sem volt elég az aranyérem megszerzéséhez.

Csütörtökön a játékos ügynöke, Giuseppe Riso a Casa Milanban járt és találkozott a klub vezetőségével. A tárgyalások sikerrel zárultak és Colombo egy új, hosszú távra szóló kontraktust írt alá.

A Milan a hivatalos közösségi oldalán jelentette be a szerződéshosszabbítást.

“Az AC Milan örömmel jelenti be, hogy Lorenzo Colombo, a csapat saját nevelésű játékosa 2024. június 30-ig meghosszabbította a szerződését a klubbal. Lorenzo és a Rossoneri története tovább folytatódik.”

Colombo a szezonban 6 meccsen 9 alkalommal volt eredményes a Primavera csapatban.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet