Ante Rebic kedves gesztust tett egy labdaszedő fiú felé a Lecce elleni gólja után.

A Milan egy idegenbeli fölényes sikerrel rajtolt az újrakezdést követően a Serie A 27. fordulójában. A piros-feketék 4-1-re legyőzték a Lecce együttesét. A második félidő elején tizenegyesből egyenlített a Lecce, azonban nem sokáig örülhettek a hazaiak, hiszen egy percre rá Bonaventura, majd nem sokkal később Rebic volt eredményes. Végül a 72. percben Rafael Leao állította be a végeredményt a meccsen.

Az 57. minutumban Rebic növelte a Milan előnyét, miután teljesen üresen indulhatott meg a kapu felé az ellenfél térfelén és magabiztosan gólra váltotta a nagy helyzetet.

A horvát válogatott csatár ezután egy meglepő és kedves gesztust tett. A kapu mögött egy labdaszedő srác álldogált és szomorúan vette tudomásul, hogy a csapatának minden reménye szertefoszlott a pontszerzésre a harmadik kapott góllal és a horvát csatár ezt észlelve odament hozzá, majd megölelte, ezzel mosolyt csalva az arcára.

A labdaszedő egy 19 éves srác volt, aki öt éve játszik a Lecce utánpótlásában és az álma, hogy egy napon debütáljon a Serie A-ban.