A klub tájékoztatása szerint Mateo Musacchiót kedden sikeresen megoperálták és a várakozásoknak megfelelően véget ért a szezonja. Több hónap kényszerpihenő vár rá.

Miután Musacchio bokaproblémáin a speciális kezelések nem segítettek, így kés alá kellett feküdnie. A Milan a hivatalos honlapján keresztül közleményt adott ki, amelyben az áll, hogy Musacchio bal bokáját kedden sikeresen megműtötték Barcelonában.

Az operációt Ramon Cugat professzor végezte a Milan orvosának, dr. Lucio Genesiónak a közreműködésével. A sebész elégedett volt a beavatkozással, amely jól sikerült. Ahogy várható volt, a 29 éves középhátvéd ebben a szezonban már nem léphet pályára, ráadásul a következő idény elején sem lesz bevethető.

A Milan bejelentette, hogy Musacchio felépülése körülbelül 4 hónapot fog igénybe venni, amennyiben minden a terv szerint alakul és nem lesznek komplikációk.

2 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Ha lesz olyan elmebeteg klub, amely szeptemberben megvenne egy csak novembertől használható védőt, akkor mázlink van. Az, hogy 10 millióra lőttük be az árát, nyilván nonszensz. Egészségesen, 2 évvel a szerződése lejárta előtt is a világ nyolcadik csodája lett volna, ha el tudtuk volna passzolni. Lehetne azzal jönni, hogy micsoda pech, hogy megsérült, és hogy pont akkor sérült meg. De ez nem lenne igaz. Ha februárban megfelelő a diagnózis, és már akkor megműtik, mostanra már felépült volna.
    Vajon mikor rúgják ki a francba az orvosi stábot?