Tiémoué Bakayoko kifejezte vágyát, húgy újra magára öltse a Milan mezt, azonban több feltételnek is teljesülnie kell ahhoz, hogy ez a következő szezonban megvalósuljon.

A 25 éves középpályás ebben a szezonban kölcsönben szerepel a Monacóban, azonban kevés az esély arra, hogy a francia alakulat a nyáron végleg megvásárolja. Bakayoko jövője bizonytalan és a kölcsönszerződés lejárta után visszatérhet a Chelsea-hez.

A Tuttosport szerint Bakayoko közölte az ügynökével, hogy szeretne visszatérni a Milanhoz. Nem titok, hogy a francia középpályás nagyon jól érezte magát Milánóban és a teljesítményére sem lehetett panasz, hiszen az egyik legjobb volt a 2018/19-es idényben.

A jelentések szerint Bakayoko arról álmodik, hogy újra magára öltse a piros-fekete mezt, azonban ez két feltétel teljesülése esetén valósulhat meg. Egyrészt Bakayokónak bele kell mennie a fizetéscsökkentésbe, másrészt a klubnak értékesítenie kell Franck Kessiét.

Az elefántcsontparti középpályásnak már januárban és tavaly nyáron is kifelé állt a szekere rúdja, azonban megfelelő ajánlat hiányában végül maradt a Milan játékosa. Ha a klub vezetősége értékesíti Kessiét, akkor az eladásából befolyó pénzösszeget Bakayoko szerződtetésére fordíthatja.

6 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. nagyon divat szidni Kessiét… nem értek egyet. Volt szerencsém élőben is játszani párszor. Minden alkalommal meggyőző volt. Nem mindig követi a mozgását a kamera, de hihetetlenül hasznos, és nagyon nem látványos amit csinál a pályán. A támadásokban rendre belehibázik. És ez marad meg, szerintem. De szerintem messze nem rajta múlik, hogy vergődünk. Nagyon hasznosan szűkít teret, zárja a passzsávokat, rengeteget fut, dolgozik. De, persze, ez csak az én véleményem.