A legfrissebb hírek szerint Thiago Silva a visszatérésről álmodik és szeretné a Milan színeiben befejezni a pályafutását.

A brazil válogatott védő 2012 óta erősíti a Paris Saint-Germaint, amellyel nyolc év alatt 7 bajnoki címet, 4 Francia kupát, 5 Ligakupát és 5 Szuperkupát nyert. A csapatkapitány szerződése a nyáron lejár és eddig minden jel arra utal, hogy távozik Párizsból.

A Sportmediaset és a Corriere dello Sport beszámolója szerint Thiago Silva a soron következő átigazolási időszakban visszatérhet a Milanhoz és a transzfer konkrét hipotézissé vált. A 35 éves középhátvéd szíve a piros-feketékhez húz és vissza akar térni a San Siróba. Silva álma, hogy a Rossoneriben fejezze be a pályafutását.

Thiago Silva a lejáró kontraktusa miatt ingyen válthat klubot és készen áll belemenni egy jelentős fizetéscsökkentésbe, hogy újra magára ölthesse a Milan mezt. A CorSport megjegyzi, hogy Silva esetleges visszatérése nem pénz kérdése lesz.

A brazil védő 2009 és 2012 között 119 tétmeccsen játszott a Milanban és 1 Scudettót, valamint 1 Olasz szuperkupát nyert a csapattal. Nem zárható ki, hogy a következő szezonban újra Ibrahimovic csapattársa lesz, méghozzá a Milanban.

3 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Szerintem már nem a régi, DE! El tudom képzelni, hogy Ibrát is maradásra sarkalllja az érkezése és még egy utolsó évre, ha nem is minden mérkőzésre, de a jeletősekre, összekapják magukat és bizonyítják a világnak, hogy ők azért világklasszisok. Szerintem, ha jönne, az elég jó lenne. Ingyen, alacsony fizetésért… Én hiszem, hogy kettőjükkel eséllyel mennénk a top4-ért

  2. Bár csak igaz lenne. Nagyon sokat tanulhatnának tölle a fiatalok. Megmutatná az alázatot a klub iránt, a csapat társak felé, a labdarúgás felé. Vele csak nyerhet az egész MILAN család. Ha nem csak fiatal játékosokat szeretne venni a klub sokkal szívesebben jönne nagyobb név is. MILAN +Thiagó +Ibra ez magáért beszél. FORZA MILAN!!!!