Úgy tűnik, hogy az Elliott Management készen áll eleget tenni Ralf Rangnick kérésének az átigazolási büdzsét illetően.

A Sportmediaset szerint Rangnick a jövő héten Londonba repül, hogy személyesen találkozzon Gordon Singerrel, az Elliott vezetőjével. A klub készen áll egy három éves szerződést és évi 6 millió eurós fizetést kínálni a német szakembernek, aki hosszú évekig dolgozott az RB Leipzignél és oroszlánrészt vállalt a klub felemelkedésében.

Rangnick jelenleg a Red Bull alkalmazottja, azonban az osztrák vállalat már felkészült az esetleges távozására. A cég előléptette Oliver Mintzlafft – aki az RB Leipzig vezérigazgatója – és kinevezte a sportrészleg vezetőjének.

Az Elliott készen áll egy 100 millió eurós átigazolási büdzsét Rangnick rendelkezésére bocsátani a nyáron a játékoskeret megerősítése szempontjából – írja a Sportmediaset. Rangnick ekkora összeget kért, amit az amerikai alap hajlandó biztosítani számára. A 61 éves szakember edzői és igazgatói pozíciót tölthet be egyszerre a Milannál, továbbá nőhet Moncada és Almstadt hatásköre a vezetőségen belül.

Rangnick érkezése esetén az alapkoncepció egy fiatal és versenyképes Milan építése lesz, azonban ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy Zlatan Ibrahimovic nem szerepel a tervekben. Állítólag Rangnick igényt tart Ibrára, aki maradhat a következő szezonban a Milanban, ha elfogadja a mentor szerepkört.

6 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Tőle azért remélem nem látjuk azt a hülyeséget ami itt évek óta megy, hogy túlárazott, “óriási tehetség lesz” hülyegyerekekkel töltik fel a keretet, ráadásul nem kis fizetésért, hogy aztán a talentek magasról szarjanak arra hogy milyen mezben is játszanak és hogy hol.

  2. 100 millió euró. A Milan mai helyzetében ez szép summa. Túl szép ahhoz, hogy elherdálják, túl szép ahhoz, hogy Rangnick kapja. Folyamatosan arról hallani, hogy a fél Lipcsét + Salzburgot idehozná, meg egy 20 fős stábot akar mellé. Az ilyen despotáktól émelygés fog el. Ez kell a Milannak? Tényleg?