Úgy tűnik, hogy Ralf Rangnick, a Milan leendő trénere központi szerepet szán Hakan Calhanoglunak a következő szezonban.

A török középpályás három évvel ezelőtt érkezett a Bayer Leverkusen együttesétől, azonban a várakozásokon alul teljesített és nem igazán tudta hosszú távon a németországi formáját hozni. Calhanoglu jövőjét illetően az elmúlt átigazolási időszakokban több alkalommal is felmerült a távozás lehetősége, viszont Rangnick esetleges érkezése nagyon előnyös lehet számára.

A La Gazzetta dello Sport szerint Rangnick – aki a következő szezonban átveheti a Milan irányítását – fontos szerepet szán Calhanoglunak, aki tehát minden bizonnyal maradni fog. A német szakember meg van győződve arról, hogy a játékos képes a minőségi ugrásra a teljesítményét illetően. A 26 éves középpályás szerződése 2021 nyarán jár le és a lap megjegyzi, hogy a felek probléma nélkül meg fognak állapodni a hosszabbításról.A Gazzetta megjegyzi, hogy Rangnick már beszélt telefonon Calhanogluval és biztosította arról, hogy központi szerepet játszik az új projektben.

Nem titok, hogy Rangnick nagyra becsüli Calhanoglu képességeit és tavaly nyáron illetve azt megelőzően januárban is szerette volna az RB Leipzighez vinni, de az üzlet meghiúsult, mivel a Milan visszautasította az ajánlatokat.

Calhanoglu 116 tétmeccsen 17 gólnál és 28 gólpassznál jár a Milan színeiben.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Kíváncsi lennék hogy ezek az újságok honnan veszik ezeket az infókat, Rangnick felhívja utána a Gazettát, hogy na, képzeljétek ezt beszéltük?! Úgy, hogy közben semmi hivatalos sincs az érkezésről, bár ennyi hír után ha mégse jönne az már tényleg a világégés magas foka lenne a klub részéről.
    Mindenesetre kíváncsi lennék hogy egy komoly szakembergárda mit tudna kihozni a török képességeiből, jelen álláspontom az, ha a töröké lesz a központi szerep, az az eddig láttottak alapján nagyon nem nyugtat meg.

  2. Na ennyit a nagy szakemberől. A török sose lesz egy középszertől több. Ennyi játék perc után ezt még egy vaknak is látnia kellene. Persze 6. hely eléréséhez elég lehet a tudás szintje

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet