A Milan a hivatalos honlapján egy közleményben jelentette be, hogy Paolo Maldini és fia, Daniel koronavírus-tesztje is pozitív eredményt hozott.

Számos olasz klub után a Milant is elérte a világjárvány. A klub tájékoztatása szerint Paolo Maldini olyan személlyel került kapcsolatba, akinél később kimutatták, hogy elkapta a koronavírust. Ezt követően az 51 éves szakembernél is jelentkeztek a koronavírus tünetei, így elvégeztek egy tesztet, amely pozitív lett.

Paolo fia, Daniel Maldini koronavírus tesztje is pozitív lett – közölte a milánói együttes. A 18 esztendős támadó-középpályás már hónapok óta az első csapat tagja és február elején debütált a Hellas Verona ellen a Serie A-ban.

A Milan a közleményében tájékoztatást adott Paolo és Daniel jelenlegi állapotáról. Ezek szerint mindketten jól vannak és két hete otthon tartózkodnak, így nem érintkeztek másokkal. Apa és fia továbbra is karanténban maradnak, amíg a szükséges orvosi protokollok alapján nem nyilvánítják őket teljes mértékben gyógyultnak.

Mihamarabbi gyógyulást kívánunk!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet