Tiémoué Bakayoko, a Monaco középpályása ismét beszélt a Milantól való távozásának körülményeiről, valamint szót ejtett Gennaro Gattusóról is, akivel komoly összetűzése volt a szezon végén.

Bakayoko az előző szezont kölcsönben a Milannál töltötte és a kezdeti nehézségek után hatalmas formajavuláson ment keresztül, amellyel kulcsemberré nőtte ki magát a kezdőcsapatban. A csapat az idény végén az ötödik helyen végzett 1 ponttal lemaradva a Bajnokok Ligája-indulástól és Bakayoko kiváló teljesítménye ellenére a klub vezetősége úgy döntött, hogy nem vásárolja meg végleg. A vételi opció mértéke 35 millió euró volt, így a kölcsönvételi díjjal együtt a teljes átigazolási ára 38 millió euró lett volna.

A francia középpályás a szezon hajrájában egy Bologna elleni meccsen keveredett heves szóváltásba Gattusóval és a játékos enyhén szólva elküldte melegebb éghajlatra az edzőjét.

Bakayoko az RMC Sportnak adott nyilatkozatában utalt arra, hogy nem az ő döntése volt, hogy nem maradt a Milan játékosa és az sem, hogy távozott a Chelsea-től.

“Nem én vagyok az egyetlen, aki döntött. Úgy éreztem, hogy nem számítanak rám. Gattuso? Nem volt rossz a kapcsolatunk. Ő egy különleges edző, akinek nagy karaktere van. Érdekes volt együtt dolgozni vele.” – mondta Bakayoko.

A 25 éves középpályás tavaly nyáron visszatért a Chelsea-hez, miután a Milan nem aktiválta a szerződésében szereplő vásárlási opciót. Mivel a londoni alakulatnál nem számoltak vele, ezért csatlakozott a Monacóhoz – szintén kölcsönben, opcióval.

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet