A Milan már meghozta a döntést Kjaer sorsáról?

5

A legfrissebb hírek szerint a Milan már eldöntötte, hogy a szezon végén aktiválja a vételi opciót Simon Kjaer esetében.

A dán válogatott csapatkapitánya másfél hónappal ezelőtt csatlakozott a Rossonerihez. Kjaer a szezon első felét az Atalantánál töltötte kölcsönben. A megegyezés értelmében a Milan a szezon végéig vette kölcsön Kjaert, akinek a játékjoga a Sevilla tulajdonában van. A dán védő eddig 7 tétmeccsen lépett pályára a csapatban és rögtön megkapta a bizalmat az érkezését követően.

A La Gazzetta dello Sport szerint Kjaert a meggyőző teljesítményének köszönhetően a szezon végén végleg meg fogja vásárolni a Milan. A 30 éves középhátvéd nagy rutinnal rendelkezik és hasznos lehet a csapat számára, raádásul a piros-feketék kedvező áron juthatnak hozzá, hiszen a szerződésben egy 2,5 millió eurós opció szerepel.Kjaer az előző meccset kihagyta combsérülés miatt, azonban 1-2 héten belül újra az edző rendelkezésére fog állni.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Mindenképpen jó döntés lenne, ennyiért pedig ajándék. Adják el Mussachio-t inkább, anyagilag és szakmailag is jobban jönnénk ki a dologból. És remélem ez nem azt jelentené, hogy jövőre már a Kjaer-Musa kettős kezd, miután Romagnolit eladtuk…

    • Ahogy mondod! Anyagilag nagyon jól járna a klub főleg ha Musat sikerülne minimum 10 millióért valahova elpasszolni! Abból a pénzből a dánt ki lehetne fizetni és álom de jó lenne még T. Silvat ingyen megszerezni!

      Azonban ott van Gabbia is ugye bár…

  2. Én csak azt szeretném ha azért igazolnánk le valakit/bárkit mert tényleg jobb mint az elődje és nem azért mert olcsó.

    • Kjaer jobb mint Musa, Rebic már most többet csinált mint A. Silva (nálam a kérdés, hogy Rebic tényleg formába lendült, vagy ez az Ibra faktor, amiből Noce és Prince is megélt régebben nálunk) valaha, szóval ilyen összevetésben nem rossz eddig a dolog.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet