A Milan vezetősége minden követ megmozgat, hogy Zlatan Ibrahimovic maradjon a következő szezonra.

Paolo Maldini, a klub igazgatója megerősítette, hogy Ibrahimovic szerződésében szerepel egy záradék az automatikus hosszabbításra vonatkozóan, amely akkor lép életbe, ha a csapat kvalifikálja magát a Bajnokok Ligájába. Ellenkező esetben a vezetőség tárgyalóasztalhoz ül a svéd játékossal.

Jelenleg nagy a Milan lemaradása a negyedik helyhez képest. A csapat a hatodik helyen áll azonos pontszámmal a Napolival és 9 pont a hátrány az Atalantával szemben.

A La Gazzetta dello Sport szerint Paolo Maldini és Zvonimir Boban minden követ meg fog mozgatni, hogy további 12 hónappal meghosszabbítsák Ibrahimovic szerződését. Az olasz lap megjegyzi, hogy abban az esetben, ha a csapat nem éri el a negyedik helyet, a Milan egy jelentős ajánlattal készül meggyőzni Ibrát a folytatásról.

A Sportmediaset szerint a klub készen áll 7 millió eurós fizetést ajánlani Ibrahimovicnak a következő szezonban. Ez az összeg körülbelül a kétszerese annak, amit a 38 éves játékos keres júniusig fél év alatt.

3 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. “A Sportmediaset szerint a klub készen áll 7 millió eurós fizetést ajánlani Ibrahimovicnak a következő szezonban. Ez az összeg körülbelül a kétszerese annak, amit a 38 éves játékos keres júniusig fél év alatt.”

    Magyarul ugyanannyit ajánlanak neki? 😀