2022. szeptember 27., kedd

Suso: “Maradni akarok végleg a Sevillában”

-

Suso, a Sevilla spanyol támadója leszögezte, hogy a legfőbb célja maradni Spanyolországban és nem akar visszatérni a Milanhoz a kölcsönszerződés lejárta után.

A 26 éves támadó összesen négy szezont húzott le a csapatban és 153 tétmeccsen 24 gólt és 31 gólpasszt jegyzett. Suso az utóbbi hónapokban kiábrándítóan teljesített és januárban kegyvesztetté vált, így a klub megvált tőle. A megállapodás értelmében Suso egy másfél éves kölcsönszerződés keretein belül csatlakozott a Sevillához, amelynek opciója van a játékos végleges megvásárlására. Ugyanakkor az opció bizonyos feltételek teljesülése esetén kötelezően életbe lép.

Suso a jövőjéről és a Milanról nyilatkozott a Diario de Sevilla portálnak.

“Maradni akarok a Sevillában. Másfél évre írtam alá, de a megállapodás vége után is maradni szeretnék Sevillában. Nyilvánvaló, hogy ez több dologtól is függ, legfőképpen a két klubtól, de azt gondolom, hogy ez a legkevesebb probléma. A Milanban öt nehéz évet töltöttem, folyamatosan cserélődtek a tulajdonosok és az edzők. Mindig tettem a dolgomat, az edzők változtak, de én mindig fontos játékos maradtam.” – mondta Suso.

“Nagy lelkesedéssel csatlakoztam a Sevillához, hogy jól teljesítsek és fejlődjek. Néhány alkalommal beszéltem Monchival. Amikor az év elején a Milan két mérkőzést játszott és nyert meg nélkülem, akkor rájöttem, hogy eljött az idő a váltásra. Monchi több alkalommal is megkísérelte a szerződtetésemet, de ezelőtt soha nem voltak megfelelőek a feltételek. Januárban a Sevillát választottam, hogy segítsek a csapatnak. Mindent bele fogok adni. A Sevilla szurkolói még nem látták az igazi Susót.”

“Pioli? Nem voltak problémák, mindig őszinték voltunk egymáshoz. A legjobbakat kívánom a Milannak, az edzőnek és a csapattársaknak. Láttam az Inter elleni derbit és a Milan jól teljesített, 2-0-ra is vezetett, de végül 4-2-re kikapott.”

Suso a 2015/2016-os szezonban kölcsönben szerepelt a Genoában, ahol magára talált.

“Gasperini az az edző, aki a legtöbbet segített a fejlődésben és aki a legtöbbet adott nekem. A Genoánál dolgoztam vele együtt és tetszik, ahogyan a futballt tanítja. Mindenki számára látható, hogy milyen munkát végez az Atalantánál. Egy nem túl jó időszakban csatlakoztam a Genoához, de Gasperini megváltoztatott.”

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Óriási: “Amikor az év elején a Milan két mérkőzést játszott és nyert meg nélkülem, akkor rájöttem, hogy eljött az idő a váltásra”
    Előtte negyvenkét meccsen hozta a híg fost kezdőként, és a csapat szenvedett. Akkor nem jött rá, hogy váltani/változtatni kellene – mondjuk a hozzáállásán.
    Ez valahol az edzőinket is minősíti… Suso meg emberileg is lehúzta magát a klotyón.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS