Mino Raiola a Milan-Juventus kupameccset követően nyilatkozott és szót ejtett többek között Gianluigi Donnarummáról, Zlatan Ibrahimovicról és Giacomo Bonaventuráról.

A sztárügynök csütörtökön a San Siróban tekintette meg a Milan összecsapását a Juventus ellen az Olasz kupa elődöntőjében. Raiola a lefújást követően a riportereknek nyilatkozott és elmondta, hogy Ibrahimovic a szezon végén fogja meghozni a döntést, hogy folytatja-e és marad-e a Milanban vagy sem.

“Ibrahimovic jövője? Határ a csillagos ég. Van egy fél projekt, a szezon végén dönteni fog arról, hogy mit akar csinálni. Tanács? Ha jól érzi magát, akkor folytassa, de ha már nem szórakoztató számára, akkor fejezze be. Most úgy tűnik nekem a lelkesedése alapján, hogy jól szórakozik, segít a csapattársainak és megváltoztatta a csapat mentalitását.” – mondta Raiola a meccs után.

“Izgalmas párharc volt számomra a csata Ibra és De Ligt között. Nagyszerű volt látni, hogy két ilyen kiváló játékos néz szembe egymással.”

“Donnarumma hosszabbítása? Semmi sem lehetetlen, még nem beszéltünk erről. Még mindig várom a Milan szurkolók bocsánatkérését. Gigio jövője? Az én feladatom, hogy a játékos érdekeinek megfelelően cselekedjek. Két év van hátra a szerződéséből és rengeteg idő van arra, hogy értékeljük a dolgokat.”

“Nem akarok zavart okozni. Nem ez a megfelelő idő, hogy a szerződéséről beszéljünk. Gigio jól érzi magát, nyugodt és szerződés köti a klubhoz. Célja, hogy megpróbáljon bejutni a Milannal a Bajnokok Ligájába. Ez fontos számára és a klubnak egyaránt, aztán jön a nyáron az Európa-bajnokság. Azt is meg kell nézni, hogy mit akar a Milan.”

“Bonaventura? Keveset játszik és nem boldog. Ez egy bonyolult időszak, de senki sem kételkedhet Jack kvalitásaiban. Nem tudom, beszélni fogunk és meglátjuk. Ki tudja, talán más utat keresünk, ez még nem ismert. Lehetséges, hogy van valaki a klubnál, aki szeretné meghosszabbítani Bonaventura szerződését és van, aki ezt nem akarja.”

Az interjú végén Ibrahimovic is megérkezett.

“Elnézést kérek, de most bajban vagyok. Jön Ibrahimovic… Még mindig érzem a fájdalmat, amikor legutóbb megütött.” – mondta Raiola, majd jött Ibra és rávágott az ügynöke hátára.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet