A Milan ma este a Brescia ellen lép pályára és a várakozások szerint Stefano Pioli két változtatást fog eszközölni a kezdőcsapatban az előző fordulóhoz képest.

A MilanNews és a Gazzetta szerint Pioli továbbra is a 4-4-2-es felállást favorizálja, amellyel a csapat az előző három tétmeccsét egyaránt megnyerte. Nem meglepő, hogy a támadó-szekcióban ismét a Zlatan Ibrahimovic-Rafael Leao kettős fog kezdeni.

A középpálya jobb oldalán Samu Castillejo, míg a bal oldalon a sérülésből visszatérő Hakan Calhanoglu juthat lehetőséghez. Az előző meccsen Jack Bonaventura kezdett azon a poszton, de Pioli más választás mellett dönt. Kezdetben úgy tűnt, hogy Ante Rebic is kezdhet az Udinese elleni duplája után, de Calhanoglu játékára nagyobb az esély.

A védelem tengelyében minden bizonnyal visszatér Mateo Musacchio, akit az előző meccseken az új igazolás Simon Kjaer pótolt. Davide Calabria továbbra sem áll az edző rendelkezésére, így a jobbhátvéd biztosan Andrea Conti lesz. Theo Hernández kirobbanthatatlan a kezdőből és természetesen most is az első perctől ott lesz a pályán.

A MILAN VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATA:

G. Donnarumma
Conti, Musacchio, Romagnoli, Theo Hernández
Castillejo, Kessié, Bennacer, Calhanoglu
Ibrahimovic, Rafael Leao.

8 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Mi a f…t kellene még csinálnia Rebicnek, hogy bizalmat kapjon?? Helyette meg a törököt játszatjuk? Ne már… Ha így lesz, akkor Pioli nem ért hozzá. Ez milyen üzenet a csapat többi játékosának is? Hiába rúgod a gólokat, hiába játszol jól, nem kapsz lehetőséget. Agyhalottak vannak Milánóban…

  2. Èn rebicel kezdenèk Mert ha kezdö lesz felszántja a pályát . Ha nem jön össze mèg mindig ott van a török hogy elökapjon egy mega formát sèrülès után aminek kicsi az esèlye. Nem tudom mièrt kivèteleznek a törökkel. Ha lehozott volna egy kètgólos meccset mint rebic az elözö meccsen tuti szobrot emeltek volna neki a san siro elè.

  3. Végre van egy kis önbizalma Rebicnek is, ha a török kezd sérülés után az a legnagyobb butaság lenne. Nem beszélve arról,hogy Calha kapott bizalmat bőven, de nem él vele sohasem. Morphal értek egyet, játszatják, hogy eladhassák még a télen.