A legfrissebb hírek szerint Lucas Paquetá arra kérte Stefano Piolit, hogy ne nevezze őt a péntek esti Brescia elleni bajnoki mérkőzésre. Az edző eleget tett a játékos kérésének.

A brazil középpályás egyike azoknak a játékosoknak, akik kiábrándítóan teljesítettek a szezon első felében. Paquetá 15 meccsen játszott és 727 percet töltött a pályán, azonban mindössze egyetlen gólpassz a mérlege és elveszítette a helyét a kezdőcsapatban.

A Milan pénteken este a Brescia otthonába látogat és Paquetá neve nem szerepel az utazó keretben. A Sky Sport Italia információi szerint a 22 éves középpályás személyesen kérte az edzőt, hogy hagyja ki a keretből, mert nem érzi jól magát.

A MilanNews nemrég arról számolt be, hogy Paquetán pánik- és stresszrohamra utaló jeleket észleltek a Milan-Udinese mérkőzés után. A klub megerősítette, hogy a brazil középpályás (a megszokottnál gyakoribb szívverés miatt) a Madonnina klinikára ment, ahol vizsgálatokon vett részt, de az eredmények szerencsére nem mutattak rendellenességet. Paquetá a napokban a csapattal edzett probléma nélkül.

Könnyen lehet, hogy Paquetá kérésének hátterében az áll, hogy távozóban van.

12 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Ő sem jobb, mint a török vagy a lengyel, maximum látványosabb. Csinál egy látványosabb cselt, ami után eladja a labdát. Ezután idegből felrúg valakit amiért lapot kap. Ez Paqueta. Semmit sem veszítünk ha elmegy innen. Hogy alapból ilyen játékos volt, vagy Giampaolo hatására lett ilyen az már más és sokkal érdekesebb kérdés.

  Ahogy többen megjegyezték, nagyobb lufi mint Piatek, mindenki várta a csodát tőle, mert hogy brazil, a brazilok pedig mind világklasszisok, tehát ő is az. Közben kiderült, hogy mégse, aztán most savanyú a szőlő és hibáztatunk mindenkit aki eszünkbe jut.

 2. Igazából az van, hogy itt páran megint sokat képzelnek bele, mert brazil és próbálkozik egy-két látványos csellel. Igen sajnos csak próbálkozik, mert általában nem sikerül, emiatt inkább körülményes mint hasznos. A sebessége meg még seria-a szinten is lassú. Nem véletlen nem rakott le még senki érte 35 millát. Nem is fognak annyit.
  Mondhatnám hasonlónak Taarabtot is. Egész ügyes volt a labdával nem? Azért csinált parádés cseleket meg minden, de igazából egy középszer játékos és ezt a karrierje is bizonyítja. Nem csak itt lett kuka. A cselek miatt meg már Ronaldinho-t képzeltek bele páran. Nah ez van Paquetaval is.

 3. S ez nem volt köztudott amikor megvették?! Tudom Leonardo volt, aki már nincs itt, de Maldini volt a kis samesz aki közremüködött. Dilettáns az egész tényleg. Ami gáz hogy egy footballkarrier után lehetnek utána €milliókért ilyen- olyan vezetök, s állítom itt a legtöbbünk kevésbé hülye ehhez a szakmához mint skik ma is ott ülnek.

  • Így működik a világ, haverok kerülnek jól fizető pozíciókba nem pedig hozzáértő szakemberek. Lásd a világon bárhol, lásd parlament vagy akármilyen cég legyen az állami vagy multi. Milan se más, nem csodaország.

   Ami igazán irritáló, hogy abból az 5 vagy hány milliós fizetésből amit ezek a kóklerek felvesznek, fizethetnének maguk mellé titkárnak rendes szakembereket töredék pénzért, akik dolgoznának is miközben dicső vezetőink fotózáson pózolnak meg buliznak. De nem, mert mit akar az akinek pénze/hatalma van? Még több pénzt/hatalmat, minden más elhanyagolható.

 4. Nagyon nagy reményeket fűztem hozzá, mint szerintem a legtöbb Milanista társam is. Be kell látnunk hogy óriási luftot rúgott vele a csapat. Kidobott pénz volt az utolsó cent is amit ráköltöttek. Az pedig, hogy itt mindenki hibás az égegyadta világon csak Pakéééta nem, az egyenesen röhejes. Ha akkora csillag lenne mint azt egyesek véleményezik, akkor ebből a csapatból magasan felfelé kellett volna kilógnia. Ehhez képest még a kezdőbe kerülésért sem tud megharcolni, csak várja hogy berakják alanyi jogon. Igazi kókler mentalitás (lásd Suso barátunk) ami nem való egy ilyen csapatba. Remélem csak sikerült valakire rásózni ezt a bohócot mert már azzal erősebb lesz a keret, ha megszabadulunk tőle.

 5. Akkor két opció van vagy direkt visszafogja magát ,hogy adják el vagy csak ennyit tud. Aki igazán tehetséges az valamit mutat abból , én őszintén nem emlékszem egyetlen egy emlékezetes pillanatára sem mennyi időre van szüksége mennyi millió fizut vesz fel míg mutat valamit? Ha valóban ennyit tud akkor egy PSG ben még labdaszedő se fog lenni, de ne legyen igazam…